1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Ponta: Chiţoiu răspunde cu "capul, viaţa şi tot" pentru privatizarea Oltchim

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, răspunde cu "capul, viaţa şi tot" pentru privatizarea Oltchim şi că există două mari companii, din "zone geografice total diferite", interesate să preia combinatul chimic.

05 sep, 2012 | Mediafax

"Aici, domnul ministru Chiţoiu, ştiţi, răspundeţi - capul, viaţa şi tot - de succesul operaţiunii de privatizare de la Oltchim. Din fericire, nu avem unul, ci două mari companii. Ne speriasem la un moment dat că nu vine nimeni. Au venit două mari companii, din două zone geografice total diferite, ca să spun aşa. Important este ca să avem un succes pe această temă, să salvăm locurile de muncă, să dăm un mesaj pentru toată zona, Argeş - că e vorba de Arpechim -, că păstrăm locuri de muncă şi de fapt creăm noi locuri de muncă prin investiţii", a declarat Ponta la începutul şedinţei de Guvern.

El a aminitit că marţi a avut o discuţie cu reprezentanţii companiilor Exxon Mobile şi OMV Petrom, care l-au informat că vor continua investiţii anunţate de până la un miliard de dolari şi că la sfârşitul lunii septembrie OMV Petrom va pune în funcţiune o altă investiţie de 500 milioane euro.

Preşedintele Traian Băsescu a primit şi el, marţi, delegaţia companiilor Exxon Mobil şi OMV-Petrom.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO