1EUR = 4.7789 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Ponta: Electrica este cea mai de succes listare din istoria României

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că statul a obţinut aproape 2 miliarde de lei din listarea societăţii Electrica.

28 iun, 2014 | Agerpres

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că statul a obţinut aproape 2 miliarde de lei din listarea societăţii Electrica, adăugând că este cea mai de succes listare din istoria României, informează Agerpres.

'Felicitări tuturor celor care au muncit pentru ca listarea Electrica să fie cea mai de succes listare din istoria României. Am obţinut aproape 2 miliarde de lei pentru partea de acţiuni listată şi, prin decizia Guvernului nostru, acei bani nu se duc la buget, ci rămân în societate pentru a fi investiţi în infrastructura de energie, asta însemnând, în primul şi în primul rând, alături de alte lucruri, infrastructura spre est, spre Moldova, dar, sigur, şi în restul ţării', a afirmat prim-ministrul la începutul şedinţei extraordinare de Guvern.

Ponta a adăugat că succesul listării 'e un semn foarte clar de încredere'.

'Faptul că o societate românească se poate lista şi la Bucureşti, şi la Londra cu asemenea valoare, aproape jumătate de miliard de euro, în aceste vremuri, nu e deloc puţin', a precizat premierul.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO