1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Ponta: Guvernul nu va mai apela la PricewaterhouseCoopers, din cauza eşecului la Oltchim

Premierul Victor Ponta a anunţat, în emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV, că Guvernul nu va mai apela la serviciile consultantului PricewaterhouseCoopers pentru viitoarele procese de privatizare, deoarece acesta a recomandat greşit ca la licitaţia de vânzare a Oltchim să fie acceptat oricine.

15 oct, 2012 | Mediafax

"După lecţia Oltchim putem să explicăm de ce licitaţiile nu rămân deschise aşa cum ne-a....în primul rând, nu mai iau PricewaterhouseCoopers ca şi consultant, că văd că toată lumea vorbeşte de OPSPI", a spus Ponta.

Întrebat dacă acest consultant a greşit, premierul a răspuns afirmativ.

"Da, categoric da. Trebuie să îl întreb pe consultant de ce a lăsat ca la licitaţia Oltchim să vină...este aşa bine să fii consultant, să iei o mulţime de bani, să faci caietul de sacini după care să fie întrebat Ponta...eu nici nu am văzut caietul de sarcini şi nu era treaba mea să-l văd", a spus Ponta.

Premierul a anunţat recent că Guvernul va solicita Fondului Monetar Internaţional şi Comisiei Europene permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim să fie derulată prin negociere cu un investitor strategic şi nu prin licitaţie deschisă la care să vină oricine.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO