1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 24 º

News

Ponta îl numeşte pe Dăianu "consilier onorific" şi insistă că acesta nu este remunerat

Premierul Victor Ponta a semnat, miercuri, o decizie prin care lui Daniel Dăianu i se acordă calitatea de "consilier onorific" al primului-ministru şi în care este precizat în mod distinct că activitatea acestuia este neremunerată.

06 iun, 2012 | Mediafax

Aceeaşi decizie a fost semnată şi pentru Ioan Dan Gheorghiu, preşedinte al Institutului de Studii şi Proiectări Energetice.

Calitatea de "consilier onorific" a fost extrem de rar acordată în ultimii ani de către un prim-ministru.

La sfârşitul lunii mai, premierul Ponta a semnat o decizie prin care Daniel Dăianu era eliberat din postul de consilier de stat al prrimului-ministru, din "motive personale", după mai puţin de trei săptămâni de la numirea în această funcţie.

După publicarea în Monitorul Oficial a deciziei de numire în postul de consilier de stat, Dăianu declara că nu lucrează în aparatul guvernamental, deoarece nu doreşte să fie remunerat pentru activitatea de consiliere a premierului, şi că titulatura de "consilier de stat" este eronată.

Până la semnarea deiziei de numire, Dăianu a lucrat tot ca şi consilier pe probleme economice al preşedintelui PSD Victor Ponta.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO