1EUR = 4.8254 RON | Bucureşti 7 º

News

Ponta îl numeşte pe Dăianu "consilier onorific" şi insistă că acesta nu este remunerat

Premierul Victor Ponta a semnat, miercuri, o decizie prin care lui Daniel Dăianu i se acordă calitatea de "consilier onorific" al primului-ministru şi în care este precizat în mod distinct că activitatea acestuia este neremunerată.

06 iun, 2012 | Mediafax

Aceeaşi decizie a fost semnată şi pentru Ioan Dan Gheorghiu, preşedinte al Institutului de Studii şi Proiectări Energetice.

Calitatea de "consilier onorific" a fost extrem de rar acordată în ultimii ani de către un prim-ministru.

La sfârşitul lunii mai, premierul Ponta a semnat o decizie prin care Daniel Dăianu era eliberat din postul de consilier de stat al prrimului-ministru, din "motive personale", după mai puţin de trei săptămâni de la numirea în această funcţie.

După publicarea în Monitorul Oficial a deciziei de numire în postul de consilier de stat, Dăianu declara că nu lucrează în aparatul guvernamental, deoarece nu doreşte să fie remunerat pentru activitatea de consiliere a premierului, şi că titulatura de "consilier de stat" este eronată.

Până la semnarea deiziei de numire, Dăianu a lucrat tot ca şi consilier pe probleme economice al preşedintelui PSD Victor Ponta.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO