Ponta, jurnaliştilor, despre banii pentru campanii: „Nu vreţi totuşi să fim mai puţin ipocriţi? „

Premierul Victor Ponta s-a arătat, marţi, deranjat de insistenţele jurnaliştilor în cazul afirmaţiilor ministrului Relu Fenechiu referitoare la banii folosiţi de partide în campaniile electorale, invitând la mai puţină ipocrizie.
Economica.net - mar, 19 mart. 2013, 21:43
Ponta, jurnaliştilor, despre banii pentru campanii:

Ponta a fost întrebat cum comentează afirmaţia ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, care a susţinut că faptele pentru care a fost condamnat Adrian Năstase sunt făcute şi de mulţi alţi politicieni.

Iniţial, premierul a replicat că nu este „comentator politic”, ulterior însă jurnaliştii au revenit cu întrebarea în cazul lui Fenechiu, făcând referire la faptul că ministrul ar fi susţinut că în campaniile electorale nu se folosesc doar „bani albi”.

„Şi este o surpriză generală, sunteţi şocaţi de acest lucru! Nu vreţi totuşi să fim mai puţin ipocriţi?”, a replicat retoric Ponta.

Liderul PNL Iaşi, Relu Fenechiu, a declarat marţi că salută eliberarea din închisoare a lui Adrian Năstase şi că România este „o ţară care greşeşte foarte mult”, întrucât fostul premier a fost condamnat pentru fapte făcute de mulţi politicieni.

Fenechiu a afirmat, răspunzând unei întrebări, că a închide un fost premier „pentru o chestiune” pe care mulţi politicieni au făcut-o este „o greşeală”.

Solicitat să detalieze, el a răspuns că faptele la s-a referit vizează găsirea de diverse fonduri pentru finanţarea campaniilor electorale.

Te-ar mai putea interesa și
Europa se pregătește să interzică importurile de gaze lichefiate (LNG) din Rusia
Europa se pregătește să interzică importurile de gaze lichefiate (LNG) din Rusia
Uniunea Europeană este pregătită să abordeze problema importurilor de gaze rusești pe continentul european, pe fondul discuțiilor despre un nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei, potrivit......
Comisia Europeană cere României, Bulgariei şi Spaniei să respecte legislaţia privind achiziţiile publice
Comisia Europeană cere României, Bulgariei şi Spaniei să respecte legislaţia privind achiziţiile publice
Comisia Europeană a decis, miercuri, să demareze o procedură de infringement prin trimiterea unei scrisori de punere în ...
Drum Greenfield – PMB va cere scoaterea din fondul forestier a 0,3 hectare, pentru a asigura accesul în cartierul de la marginea Bucureştiului
Drum Greenfield – PMB va cere scoaterea din fondul forestier a 0,3 hectare, pentru a asigura accesul în cartierul ...
Consilierii generali vor dezbate în şedinţa de luni un proiect de hotărâre prin care solicită scoaterea definitivă ...
HAI Aluminium a ales compania Wiren pentru un portofoliu de proiecte ce însumează peste 10 MWp
HAI Aluminium a ales compania Wiren pentru un portofoliu de proiecte ce însumează peste 10 MWp
Pentru HAI Aluminium, parteneriatul cu Wiren reprezintă tranziția către un consum independent, din surse de energie sustenabilă. ...