1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Ponta: Nimeni nu-şi poate imagina România fără Dacia

Premierul Victor Ponta a declarat luni că grupul Dacia Renault este 'de departe' unul dintre liderii importanţi din industria românească şi nimeni nu-şi poate imagina România fără Dacia.

24 feb, 2014 | Agerpres

Ponta a arătat că anul 2013 a fost 'extraordinar' din punctul de vedere economic şi a explicat factorii care au dus la aceste rezultate.

'În primul rând pentru că zona de producţie, zona industrială din România, evident, zonă privată, şi-a continuat dezvoltarea şi aici, evident, grupul Dacia Renault este de departe unul dintre liderii importanţi, o societate fundamentală pentru economia României şi, dacă vreţi, şi psihologic este atât de importantă. Nimeni nu-şi poate imagina România fără Dacia', a afirmat Ponta, prezent la Autoritatea pentru Management pentru POS 'Creşterea competitivităţii Economice', la ceremonia de semnare a contractelor propuse pentru finanţare de Polul Auto Muntenia.

În context, premierul a amintit că deblocarea acestui program a fost cea mai dificilă.

'A fost în mod sigur cel mai greu, deoarece moştenirea miilor de dosare nedeschise şi a celor prost făcute a fost extrem de dificilă, dar printr-o muncă extraordinară (...) am reuşit deblocarea programului şi beneficiile acestei deblocări le simţim chiar şi azi, când se semnează contracte extrem de importante, contracte la semnarea cărora am ţinut în mod special să particip pentru a reliefa importanţa acestora', a precizat Victor Ponta.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO