Ponta: Sunt profund dezamăgit de atmosfera creată în jurul unei acţiuni normale

Victor Ponta, preşedintele PSD, a declarat pentru RTV că este profund deranjat şi dezamăgit de atmosfera creată în jurul unei acţiuni normale, precum întrunirea Comisiei de Integritate.
Economica.net - Dum, 13 nov. 2011, 13:19

„Am luat act de decizia comisiei şi mâine, la BPN, o vom discuta. Era nevoie de această Comisie de Integritate, unde nu sunt lideri politici, ci oameni din partid, care nu erau direct implicaţi”, a spus Ponta, care a subliniat că nu va mai declarat nimic până după întâlnirea de luni a BPN.

Comisia de Integritate a PSD a votat duminică excluderea lui Mircea Geoană din partid, cu 43 de voturi „pentru”  şi cinci „împotrivă”.

Preşedintele CNAIM a PSD, Dan Şova, a anunţat oficial decizia Comisiei de a recomanda CExN al formaţiunii excluderea lui Mircea Geoană din partid, precizând că preşedintele Senatului nu a anunţat că va participa la şedinţa de duminică a acestui for.

Şova a afirmat, după şedinţa Comisiei Naţionale de Arbitraj şi Integritate Morală (CNAIM) a PSD, că în conformitate cu prevederile Statutului, Comisia a luat decizia de a propune Comitetului Executiv al PSD excluderea lui Mircea Geoană din PSD.

Şova a precizat că, potrivit Statutului PSD, Comisia analizează faptele, eventualele încălcări ale Statutului şi stabileşte care sunt sancţiunile care pot fi aplicate.

Vom înainta Hotărârea CNAIM Comitetului Executiv al PSD, care este organul executiv politic suprem, şi care se va pronunţa în această cauză„, a declarat el.

Te-ar mai putea interesa și
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Uniunea Europeană ar trebui să ia măsuri pentru a ajuta Finlanda să prevină un aflux de migranţi care sosesc din Rusia, a declarat vineri premierul finlandez Petteri Orpo, relatează Reuters....
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei sunt afectate de niveluri de subsidenţă (proces de coborâre treptată a ...
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campania frauduloasă de apeluri telefonice în care atacatorii se prezintă drept angajaţi ai Directoratului Naţional ...
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea liniei
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea ...
CFR SA a lansat licitația pentru electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Constanța - Mangalia. Lucrările ...