1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

Companii

Ponta: TAROM poate deveni o companie regională sub management privat

România a rămas singura ţară din zonă cu o companie aeriană de stat, a declarat recent premierul Victor Ponta, citat de Agerpres. „România are o economie fragilă, dar stabilă, iar TAROM va putea fi o companie regională dacă managementul privat va avea rezultate“, a mai spus premierul.

23 mar, 2013 | Agerpres

„România azi este singura ţară stabilă din regiune. Sunt probleme în Bulgaria, cu un guvern interimar, în Republica Moldova, guvern interimar, Ungaria are probleme economice, la fel Grecia şi Cipru“,  a mai spus prim ministrul, citat de Agerpres.

„TAROM este un experiment care îmi doresc să aibă succes. Are un director belgian şi unul de operaţiuni care este olandez. Important e că are sprijinul statului român. TAROM poate fi o companie regională, ca şi România un hub regional“, a explicat Victor Ponta.

Compania îşi propune intrarea pe profit din anul 2015, cu un rezultat pozitiv de 92 milioane lei, după o reducere cu 10% a personalului până la sfârşitul acestui an, potrivit preşedintelui executiv al companiei, Christian Heinzmann, citat de Agerpress.

Planul managementului privat al Tarom  mai prevede creşterea profitului la 173 milioane lei până în 2016, precum şi creşterea numărului de pasageri şi a gradului de încărcare.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO