1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 33 º

Auto

Porsche, investigată în Germania pentru posibile încălcări ale standardelor privind emisiile vehiculelor diesel

Ministerul Transporturilor de la Berlin a cerut Autorităţii Federale din domeniul Transporturilor din Germania (KBA) să verifice emisiile producătorului de maşini sport Porsche - o subsidiară a Volkswagen - a anunţat luni un purtător de cuvânt al Executivului, transmite Reuters.

13 iun, 2017 | Agerpres

Vineri, revista germană Der Spiegel informa că SUV-ul diesel Porsche Cayenne V6 TDI are emisii mai ridicate decât prevăd normele legale.

Porsche susţine că nu înţelege rezultatele testelor, iar nivelul emisiilor depinde de diverse condiţii, cum ar fi viteza, temperatura şi sarcina motorului.

Volkswagen AG, care face obiectul unor investigaţii în mai multe ţări, inclusiv în Germania, după ce a recunoscut că a echipat 11 milioane de vehicule vândute la nivel mondial (dintre care 2,8 milioane în Germania) cu un soft care falsifică rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel.

Portofoliul Volkswagen este format din 12 mărci, printre care automobilele VW, Lamborghini, Skoda, Seat, Bentley, Audi şi Bugatti, dar şi camioanele MAN şi Scania.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO