1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Porţile de Fier: Sindicaliştii declanşează grevă japoneză

Sindicaliştii de la Porţile de Fier vor declanşa, începând de miercuri, grevă japoneză, pentru a atrage atenţia conducerii Ministerului Economiei şi a Guvernului României asupra situaţiei critice în care se află Sistemul Energetic Naţional, în mod special Sectorul Hidroenergetic, potrivit unui comunicat al organizaţiei sindicale.

11 iun, 2014 | Agerpres

'Considerăm că, în acest moment, sectorul hidroenergetic se află într-o stare extrem de dificilă cauzată în mod exclusiv de factorii decizionali care se află la conducerea acestuia, situaţie ce poate genera oricând consecinţe deosebit de grave pentru sistemul energetic. Atât Hidroelectrica, cât şi Hidroelectrica - Serv sunt manageriate de persoane care nu au competenţe nici profesionale - specifice domeniului, şi nici manageriale. De fapt, acestea, prin comportamentul şi deciziile adoptate, dovedesc că servesc mai degrabă interesele unor grupări de interese, altele decât pe cele ale societăţilor şi ale economiei naţionale', a declarat preşedintele Sindicatului Porţile de Fier, Cristinel Popescu.

Potrivit comunicatului, Sindicatul Porţile de Fier acţionează în numele şi pentru un număr de 1.100 de salariaţi din cadrul Hidroelectrica - Serv, iar greva japoneză va presupune continuarea lucrului de către salariaţi, fără afectarea procesului de producţie.


Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO