1EUR = 4.8288 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Supermarketurile se oferă să angajeze din salariaţii disponibilizaţi după închiderea mall-urilor. Anunţul Profi

Retailerul alimentar Profi Rom Food, care deţine cea mai extinsă reţea de magazine din ţară, vrea să preia o parte din personalul disponibilizat în urma închiderii centrelor comerciale tip mall. 

23 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Profi Rom Food, deţinut de fondul de investiţii Mid Europa Partners, a demarat discuţiile cu mai mulţi retaileri nealimentari în vederea preluării unei părti din salariaţii pe care aceştia îi disponibilizează, anunţă compania, printr-un comunicat. Reţeaua este însă dispusă sa extindă lista firmelor eligibile.

"Facem pregătiri pentru perioada urmatoare, când ne aşteptăm să ne mărim considerabil efectivele deoarece acum misiunea noastră principală nu mai sunt afacerile, ci să acţionam ca o organizaţie privată care hrăneste populaţia," a declarat Pawel Musial, directorul general  al magazinelor PROFI.

Retailerul operează peste 1200 de magazine şi are 18.000 de angajaţi în mai bine de 500 de localitati.

"Apelăm la sprijinul autorităţilor de la toate nivelurile ca, prin coordonarea cerinţelor şi mesajelor, să faciliteze îndeplinirea acestei misiuni din perspectiva aprovizionării, transportului marfurilor şi al angajaţilor, ca si din cea a firmelor care prin produsele şi serviciile lor fac posibilă funcţionarea în condiţii bune a reţelei, a retailului alimentar in general", mai transmite Profi.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO