1EUR = 4.8338 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Poşta Română introduce serviciul "Retur 30" pentru produsele comandate de pe eMag şi FashionDays

Poşta Română va lansa, din 12 noiembrie, un nou serviciu, "Retur 30", care oferă clienţilor posibilitatea de a returna produsele comandate de pe site-urile eMag şi FashionDays, a anunţat compania într-un comunicat de presă, transmis vineri AGERPRES.

09 noi, 2018 | Agerpres

Prin intermediul noului serviciu, Poşta Română preia mărfurile pe care clienţii doresc să le returneze în termen de 30 de zile de la achiziţie, le transportă şi le livrează la adresele indicate de către beneficiar. Clientul se va prezenta într-unul din cele peste 500 de oficii poştale PostCollect, cu produsul ambalat în condiţii aferente coletelor poştale şi va înmâna oficiantului numărul AWB generat de site-ul retailerului după aprobarea cererii de retur.

Timpul de livrare pentru o astfel de trimitere este de maxim trei zile lucrătoare, de la data prezentării trimiterii în subunitatea poştală. Trimiterile PostCollect "Retur 30' se pot monitoriza prin Track&Trace, pe site-ul Poştei Române, de la prezentare, până la livrarea către beneficiar.

"Poşta Română este o companie strategică pentru Guvernul României, iar acest lucru se vede din acţiunile pe care, în echipă, le întreprindem pentru a redresa operatorul naţional de servicii poştale. Începând cu alocarea fondurilor pentru capitalizare, continuând cu investiţiile şi cu atenţia sporită acordată personalului din Poştă prin creşterile salariale aprobate şi achiziţionarea de echipamente noi, vom reuşi să recredibilizăm această companie care a făcut istorie în ţara noastră prin serviciile oferite românilor", a declarat Petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

La rândul său, Mircea Tudosie, directorul general al Companiei Naţionale "Poşta Română" (CNPR), a precizat că "returul produselor prin intermediul Poştei Române vine ca o continuare firească a serviciului PostCollect, care s-a dovedit un serviciu de succes şi care a meritat dezvoltat, tocmai pentru a face din el un produs complet".

Potrivit CNPR, lista oficiilor poştale PostCollect se găseşte pe site-ul Poştei Române.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO