Poşta Română introduce serviciul „Retur 30” pentru produsele comandate de pe eMag şi FashionDays

Poşta Română va lansa, din 12 noiembrie, un nou serviciu, "Retur 30", care oferă clienţilor posibilitatea de a returna produsele comandate de pe site-urile eMag şi FashionDays, a anunţat compania într-un comunicat de presă, transmis vineri AGERPRES.
Economica.net - vin, 09 nov. 2018, 14:31
Poşta Română introduce serviciul

Prin intermediul noului serviciu, Poşta Română preia mărfurile pe care clienţii doresc să le returneze în termen de 30 de zile de la achiziţie, le transportă şi le livrează la adresele indicate de către beneficiar. Clientul se va prezenta într-unul din cele peste 500 de oficii poştale PostCollect, cu produsul ambalat în condiţii aferente coletelor poştale şi va înmâna oficiantului numărul AWB generat de site-ul retailerului după aprobarea cererii de retur.

Timpul de livrare pentru o astfel de trimitere este de maxim trei zile lucrătoare, de la data prezentării trimiterii în subunitatea poştală. Trimiterile PostCollect „Retur 30′ se pot monitoriza prin Track&Trace, pe site-ul Poştei Române, de la prezentare, până la livrarea către beneficiar.

„Poşta Română este o companie strategică pentru Guvernul României, iar acest lucru se vede din acţiunile pe care, în echipă, le întreprindem pentru a redresa operatorul naţional de servicii poştale. Începând cu alocarea fondurilor pentru capitalizare, continuând cu investiţiile şi cu atenţia sporită acordată personalului din Poştă prin creşterile salariale aprobate şi achiziţionarea de echipamente noi, vom reuşi să recredibilizăm această companie care a făcut istorie în ţara noastră prin serviciile oferite românilor”, a declarat Petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

La rândul său, Mircea Tudosie, directorul general al Companiei Naţionale „Poşta Română” (CNPR), a precizat că „returul produselor prin intermediul Poştei Române vine ca o continuare firească a serviciului PostCollect, care s-a dovedit un serviciu de succes şi care a meritat dezvoltat, tocmai pentru a face din el un produs complet”.

Potrivit CNPR, lista oficiilor poştale PostCollect se găseşte pe site-ul Poştei Române.

Te-ar mai putea interesa și
Scotty The AI își face intrarea pe MEXC cu o creștere de preț de 33% (P)
Scotty The AI își face intrarea pe MEXC cu o creștere de preț de 33% (P)
La momentul redactării acestui articol, moneda meme nou apărută în spațiul crypto, Scotty the AI, a avut un debut surprinzător în cadrul programului de prelansare Kickstarter al schimbului......
Explozie la rafinăria Petromidia. Ce spun oficialii Rompetrol (KMG Internaţional)
Explozie la rafinăria Petromidia. Ce spun oficialii Rompetrol (KMG Internaţional)
O explozie a avut loc în această dimineață la Rafinăria Petromidia, cu degajări foarte mari de fum. Explozia nu a fost ...
CFR Marfă scoate la spre vânzare Hotelul Express din Predeal, la preţul de 15 milioane de lei
CFR Marfă scoate la spre vânzare Hotelul Express din Predeal, la preţul de 15 milioane de lei
CFR Marfă scoate la vânzare Hotelul Express, situat în centrul staţiunii Predeal, în cadrul procesului amplu de valorificare ...
Invazia Rusiei în Ucraina anunţă o nouă eră în Europa, consideră premierul polonez Donald Tusk
Invazia Rusiei în Ucraina anunţă o nouă eră în Europa, consideră premierul polonez Donald Tusk
Invazia rusă în Ucraina, începută cu peste doi ani în urmă, anunţă o nouă eră în Europa, o perioadă caracterizată ...