1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Poşta Română: Pensiile vor fi distribuite beneficiarilor înainte de Crăciun

Pensiile vor ajunge la beneficiari înainte de Crăciun, dar numai în condiţiile în care partenerii de convenţie respectă programul stabilit de comun acord, a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă, Compania Naţională Poşta Română /CNPR/.

03 dec, 2013 | Agerpres

Potrivit instituţiei, în perioada 11-21 decembrie, vor fi achitate în avans, la domiciliul beneficiarilor, drepturile băneşti aferente pensiilor de stat şi pentru agricultori, dar şi a pensiilor de veterani de război.

CNPR arată că persoanele care nu vor fi găsite la domiciliu vor fi avizate şi au posibilitatea să îşi ridice contravaloarea drepturilor sociale cuvenite la ghişeele subunităţilor poştale, în intervalul 24-31 decembrie 2013.

Achitarea drepturilor de protecţie socială la domiciliul beneficiarilor în intervalele de timp menţionate se va efectua în condiţiile în care partenerii de convenţie (Casa Naţională de Pensii Publice, ANPIS, Casele de Pensii Sectoriale) respectă programul stabilit de comun acord, privind datele de virare a sumelor de plată, menţionează Poşta Română.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO