Poşta Română şi Auchan au încheiat un parteneriat pentru vânzarea de produse în oficiile poştale

Auchan şi Poşta Română au încheiat un parteneriat pentru vânzarea de produse alimentare şi nealimentare în incinta oficiilor poştale din ţară.
AGERPRES - vin, 06 mai 2022, 16:09
Poşta Română şi Auchan au încheiat un parteneriat pentru vânzarea de produse în oficiile poştale

Proiectul debutează cu o etapă pilot în patru oficii poştale din Piteşti. Inaugurarea a avut loc vineri, în prezenţa directorilor generali ai celor două companii.

Gama selecţionată şi pusă la dispoziţie „by Auchan” este formată din aproximativ 150 de produse şi este expusă pe o suprafaţă de vânzare de 10-12 mp în incinta oficiilor poştale. Clienţii vor putea găsi aici produse de băcănie, dulciuri, băuturi, snacks-uri, dar şi o selecţie de articole nealimentare.

„După parteneriatul inovator pe care l-am început alături de Petrom, suntem bucuroşi să dăm curs unei noi provocări de business şi să aducem, în premieră, produsele unui specialist alimentar în oficiile liderului serviciilor poştale din România, Poşta Română. Construim împreună acest proiect prin care ne propunem să servim şi mai bine locuitorii, cu produse şi servicii adaptate. În cadrul etapei pilot vom testa şi evalua o selecţie de gamă de ultra-proximitate adaptată specificului oficiilor poştale. Mulţumesc partenerilor noştri şi sunt convins că împreună facem un pas către viitor pentru ambele companii”, a declarat Ionuţ Ardeleanu, director general Auchan Retail România.

Valentin Ştefan, directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română, a subliniat, la rândul său, că, prin acest parteneriat, se deschide o nouă perspectivă asupra pieţei prin diversificarea plajei de servicii oferite clienţilor în oficiile poştale .

„Ne-am dorit foarte mult să încheiem acest parteneriat cu Auchan, unul dintre cei mai importanţi retaileri de pe piaţa europeană. Prin acest proiect deschidem o nouă perspectivă asupra pieţei, prin diversificarea plajei de servicii oferite clienţilor în oficiile poştale. În acelaşi spaţiu în care aceştia vor accesa serviciile noastre clasice, de astăzi, vor beneficia de o ofertă bogată de produse alimentare şi nealimentare din portofoliul partenerului nostru, ceea ce va avea un efect pozitiv pentru consumatorii care îşi doresc să poată rezolva lucrurile repede şi uşor”, a spus Valentin Ştefan.

În funcţie de gradul de satisfacţie înregistrat în rândul clienţilor în urma etapei pilot, cele două companii îşi propun o extindere la scară largă a proiectului care să acopere, treptat, cât mai multe oficii poştale din România.

Prin acest proiect, Auchan şi Poşta Română continuă colaborarea demarată în 2020. Primul parteneriat a constat în servicii de livrare la domiciliu, la nivel naţional, pentru comenzile plasate în magazinul online auchan.ro prin serviciul StaiAcasă Plus, soluţia de livrare door-to-door dedicată distribuţiei rapide oferită de Poşta Română.

Auchan România are în portofoliu 223 magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri şi 185 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care 176 în staţiile Petrom, cât şi magazinul online auchan.ro.

Poşta Română, brand naţional de tradiţie, este liderul de piaţă în sectorul serviciilor poştale şi deserveşte aproximativ 19 milioane de români, punând la dispoziţia clienţilor săi o reţea extinsă de 5.500 de oficii poştale. În prezent, compania se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării (93,52% din pachetul de acţiuni), şi a Fondului Proprietatea (6,48% din pachetul de acţiuni).

Te-ar mai putea interesa și
Skoda invocă normele Euro 7 ca motiv pentru decizia de a nu mai dezvolta o nouă generație Fabia Combi
Skoda invocă normele Euro 7 ca motiv pentru decizia de a nu mai dezvolta o nouă generație Fabia Combi
Oficialii Skoda au declarat că nu vor înlocui micul break Fabia Combi așa cum era planificat inițial, invocând costurile generate de viitoarele reglementări Euro 7 privind emisiile....
Ucraina cere Europei să-i furnizeze mai multă energie electrică
Ucraina cere Europei să-i furnizeze mai multă energie electrică
Ucraina cere Europei să îşi majoreze semnificativ livrările de energie electrică, după atacurile ruseşti împotriva ...
Atenționare de călătorie pentru zona de nord-est a SUA. Cod roșu privind deteriorarea calității aerului în urma incendiilor de pădure din Canada
Atenționare de călătorie pentru zona de nord-est a SUA. Cod roșu privind deteriorarea calității aerului în urma incendiilor ...
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească ...
TOP 5 criptomonede noi de investit în Iunie 2023 (P)
TOP 5 criptomonede noi de investit în Iunie 2023 (P)
Soluționarea conflictului juridic dintre Securities and Exchange Commission (SEC) din Statele Unite și Ripple (XRP), se ...