Posturile pentru care se angajează acum în HR sunt plătite cu salarii de la 2.300 de lei la 5.800 de lei net lunar

Oferta de muncă disponibilă în această perioadă pentru candidaţii care vor să lucreze în Resurse Umane e plătită cu salarii nete lunare de la 2.300 de lei la circa 5.800 de lei, arată datele centralizate de Economica.net de la angajatorii care recrutează prin marile platforme de profil.
Ion Dobreanu - sâm, 06 aug. 2022, 13:55
Posturile pentru care se angajează acum în HR sunt plătite cu salarii de la 2.300 de lei la 5.800 de lei net lunar

Economica.net a centralizat oferta de muncă pentru candidaţii din HR, pentru care angajatorii au făcut publice informaţii despre pachetele salariale oferite.

Specialist salarizare (payroll) şi administrare de personal la Global Plast angajat pe salariu de 4.000 de lei net lunar în Bucureşti – Ilfov.

Se califică pentru acest post candidaţii care au absolvit o facultate cu profil economic, au cel puţin trei ani experienţă într-un post similar, ştiu să lucreze în Revisal, pot respecta termene-limită.

Printre responsabilităţile candidatului selectat pentru acest post se numără: administrarea şi actualizarea bazei de date pentru angajaţi, colectarea şi centralizarea informaţiilor justificative privind statul de plată (pontaje, concedii de odihnă, concedii medicale, diverse acte adiţionale, bonusuri, reţineri salariale), depunerea declaraţiei 112.

Angajatorul oferă candidatului selectat pentru acest post contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, salarii de 4.000 de lei net lunar, tichete de masă, laptop şi telefon de serviciu, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

HR Consultant (L&D), divizia Resurse Umane a Libra Internet Bank, angajat pe salariu între 6.000 de lei şi 10.000 de lei brut lunar.

Candidatul potrivit pentru acest e orientat spre învăţare şi perfecţionare, poate respecta termenele-limită strânse, poate derula mai multe proiecte în acelaşi timp, are iniţiativă.

Pe lângă salariu, angajatorii oferă program flexibil (Late Monday & Early Friday), liber de ziua de naştere a angajatului, concediu de studii, concediu sabatic la împlinirea a cinci ani în organizaţie, tichete de masă, tichete de vacanţă în valoare de 3.000 de lei, abonament la Bookster, abonament medical privat premium, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Specialist Resurse Umane la Moldovan Carmangerie, angajat pe salariu de 3.000 de lei – 3.500 de lei net lunar la Cluj.

Candidatul ideal pentru acest post a urmat un curs de inspector Resurse Umane, ştie să lucreze în Revisal, are cunoştinţe solide de legislaţia muncii. Are, de asemenea, excelente abilităţi de comunicare, e dispus la program de muncă prelungit, ştie să lucreze cu MS Office.
Angajatorul oferă candidatului ales pentru acest post salariu cuprins între 3.000 de lei şi 3.500 de lei net lunar, tichete de masă, bonus de retenţie, asigurare privată de sănătate, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Specialist Resurse Umane la Alexander Phone Service SRL din Afumaţi (Ilfov), angajat pe salariu de 3.000 de lei – 3.500 de lei net lunar.

Se califică pentru acest post candidaţii care au studii superioare, ştiu să lucreze în MS Office, au abilităţi de analiză, planificare, comunicare, sunt flexibili şi au iniţiativă.

Printre atribuţiile pe care le va avea candidatul ales pentru acest post se numără ofertarea candidaților acceptați în urma interviurilor, demararea formalităților de angajare, întocmirea și semnarea contractelor de muncă, precum și a fișei postului, intocmirea și actualizarea dosarelor de personal, întocmirea actelor adiționale în urma modificărilor apărute la contractual de muncă.

Angajatorul oferă candidatului angajat în acest post salariu cuprins între 3.000 de lei şi 3.500 de lei net lunar, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, program de lucru de la 09:00-18:00, cu o oră pauză de masă, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Asistent manager HR la Pilkington Automotive România, angajat pe salariu de 2.300-2.700 de lei net lunar, în Cluj, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Sunt potriviţi pentru acest post candidaţii care sunt în curs de finalizare a studiilor superioare sau au absolvit facultatea, au cel puţin un an experienţă în HR sau într-un domeniu conex, sunt rezistenţi la stres, ştiu să lucreze în MS Office, au foarte bune abilităţi de comunicare.

Te-ar mai putea interesa și
Evergent Investments, fosta SIF Moldova, raportează un rezultat net de 65,2 milioane de lei la semestrul I din 2022, mai mult decât estimase pentru tot anul
Evergent Investments, fosta SIF Moldova, raportează un rezultat net de 65,2 milioane de lei la semestrul I din 2022, mai ...
Compania de investiții Evergent Investments raportează pentru semestrul I depășirea rezultatului net estimat pentru tot anul 2022. Rezultatul net înregistrat la 30 iunie 2022 este compus din......
Ministerul Economiei a semant autorizația de construire a conductei de gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa
Ministerul Economiei a semant autorizația de construire a conductei de gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile ...
Autorizaţia de construire a conductei de transport gaze naturale pe direcţia Prunişor - Orşova - Băile Herculane - Jupa, ...
Rompetrol a reușit să înregistreze un profit de peste 58 de milioane de dolari în primele șase luni din 2022
Rompetrol a reușit să înregistreze un profit de peste 58 de milioane de dolari în primele șase luni din 2022
Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International, a anunțat astăzi că în perioada ianuarie – iunie ...
Prada țintește să strângă cel puțin un miliard de dolari printr-o listare secundară la Bursa din Milano
Prada țintește să strângă cel puțin un miliard de dolari printr-o listare secundară la Bursa din Milano
Producătorul italian de articole de lux Prada SpA analizează posibilitatea de a strânge cel puţin un miliard de dolari ...