Posturile pentru care se angajează acum în HR sunt plătite cu salarii de la 2.300 de lei la 5.800 de lei net lunar

Oferta de muncă disponibilă în această perioadă pentru candidaţii care vor să lucreze în Resurse Umane e plătită cu salarii nete lunare de la 2.300 de lei la circa 5.800 de lei, arată datele centralizate de Economica.net de la angajatorii care recrutează prin marile platforme de profil.
Ion Dobreanu - sâm, 06 aug. 2022, 13:55
Posturile pentru care se angajează acum în HR sunt plătite cu salarii de la 2.300 de lei la 5.800 de lei net lunar

Economica.net a centralizat oferta de muncă pentru candidaţii din HR, pentru care angajatorii au făcut publice informaţii despre pachetele salariale oferite.

Specialist salarizare (payroll) şi administrare de personal la Global Plast angajat pe salariu de 4.000 de lei net lunar în Bucureşti – Ilfov.

Se califică pentru acest post candidaţii care au absolvit o facultate cu profil economic, au cel puţin trei ani experienţă într-un post similar, ştiu să lucreze în Revisal, pot respecta termene-limită.

Printre responsabilităţile candidatului selectat pentru acest post se numără: administrarea şi actualizarea bazei de date pentru angajaţi, colectarea şi centralizarea informaţiilor justificative privind statul de plată (pontaje, concedii de odihnă, concedii medicale, diverse acte adiţionale, bonusuri, reţineri salariale), depunerea declaraţiei 112.

Angajatorul oferă candidatului selectat pentru acest post contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, salarii de 4.000 de lei net lunar, tichete de masă, laptop şi telefon de serviciu, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

HR Consultant (L&D), divizia Resurse Umane a Libra Internet Bank, angajat pe salariu între 6.000 de lei şi 10.000 de lei brut lunar.

Candidatul potrivit pentru acest e orientat spre învăţare şi perfecţionare, poate respecta termenele-limită strânse, poate derula mai multe proiecte în acelaşi timp, are iniţiativă.

Pe lângă salariu, angajatorii oferă program flexibil (Late Monday & Early Friday), liber de ziua de naştere a angajatului, concediu de studii, concediu sabatic la împlinirea a cinci ani în organizaţie, tichete de masă, tichete de vacanţă în valoare de 3.000 de lei, abonament la Bookster, abonament medical privat premium, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Specialist Resurse Umane la Moldovan Carmangerie, angajat pe salariu de 3.000 de lei – 3.500 de lei net lunar la Cluj.

Candidatul ideal pentru acest post a urmat un curs de inspector Resurse Umane, ştie să lucreze în Revisal, are cunoştinţe solide de legislaţia muncii. Are, de asemenea, excelente abilităţi de comunicare, e dispus la program de muncă prelungit, ştie să lucreze cu MS Office.
Angajatorul oferă candidatului ales pentru acest post salariu cuprins între 3.000 de lei şi 3.500 de lei net lunar, tichete de masă, bonus de retenţie, asigurare privată de sănătate, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Specialist Resurse Umane la Alexander Phone Service SRL din Afumaţi (Ilfov), angajat pe salariu de 3.000 de lei – 3.500 de lei net lunar.

Se califică pentru acest post candidaţii care au studii superioare, ştiu să lucreze în MS Office, au abilităţi de analiză, planificare, comunicare, sunt flexibili şi au iniţiativă.

Printre atribuţiile pe care le va avea candidatul ales pentru acest post se numără ofertarea candidaților acceptați în urma interviurilor, demararea formalităților de angajare, întocmirea și semnarea contractelor de muncă, precum și a fișei postului, intocmirea și actualizarea dosarelor de personal, întocmirea actelor adiționale în urma modificărilor apărute la contractual de muncă.

Angajatorul oferă candidatului angajat în acest post salariu cuprins între 3.000 de lei şi 3.500 de lei net lunar, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, program de lucru de la 09:00-18:00, cu o oră pauză de masă, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Asistent manager HR la Pilkington Automotive România, angajat pe salariu de 2.300-2.700 de lei net lunar, în Cluj, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Sunt potriviţi pentru acest post candidaţii care sunt în curs de finalizare a studiilor superioare sau au absolvit facultatea, au cel puţin un an experienţă în HR sau într-un domeniu conex, sunt rezistenţi la stres, ştiu să lucreze în MS Office, au foarte bune abilităţi de comunicare.

Te-ar mai putea interesa și
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Slăbiciunile economiei germane îşi vor face simţite efectele asupra pieţei muncii, iar numărul şomerilor ar urma să atingă cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, relevă un studiu......
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace avertizează cu privire la îngheţarea războiului din Ucraina
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace avertizează cu privire la îngheţarea războiului din Ucraina
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la îngheţarea războiului ...
Se reabilitează în sfârșit una dintre cele mai frumoase gări din România. Are peste 110 de ani
Se reabilitează în sfârșit una dintre cele mai frumoase gări din România. Are peste 110 de ani
Gara din orașul Curtea de Argeș, care a fost construită la sfârșitul secolului XIX și este monument istoric, dar care ...
Romgaz și-a crescut producția de gaze
Romgaz și-a crescut producția de gaze
Romgaz, cel mai mare producător de gaze naturale din România, controlat de stat, și-a majorat producția de gaze naturale ...