1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 34 º

News

Vorbeşti engleza? Poţi fi angajat pentru cel puţin 1.100 de euro pe lună, în Anglia

O firmă de recrutare caută 40 de români dispuşi să muncească în hoteluri, restaurante şi cafenele din Marea Britanie. Te califici pentru un loc de muncă în Marea Britanie dacă ştii engleza cel puţin la nivel conversaţional.

25 mai, 2013 | ECONOMICA.net

Dacă ai cel puţin cunoştinţe de bază de limba engleză, eşti clinic sănătos fizic şi psihic şi nu ai cazier, atunci eşti eligibil pentru unul dintre cele 40 de locuri de muncă ofertate acum de angajatorii englezi.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care obţinut o calificare.

Pe ce posturi angajază englezii şi unde

Angajatorii din Marea Britanie ofertează românii cu următoarele posturi: cameristă, ospătar, barman, ajutor de bucătar, recepţioner, personal curăţenie, vânzător, valet.

Locurile de muncă pentru care englezii recrutează acum din România sunt în apropierea Londrei, în Devon, Bath, Bristol, Birmingham, Leeds, Liverpool.

Cât se câştigă şi cum se lucrează

Angajatorii ofertează românii cu contracte de muncă pe o perioadă de un an de zile, cu posibilitate de prelungire şi cu salarii lunare situate între 972 de lire sterline şi 1.728 de lire sterline (circa 1.130 de euro şi peste 2.000 de euro pe lună). Românii vor încasa salariul săptămânal sau de două ori pe lună, spun recrutorii în anuţul de recrutare.

Programul de muncă

Candidaţii români selectaţi să muncească în Marea Britanie vor lucra minimum 35 de ore pe săptămână şi maximum 72 de ore pe săptămână.

16 iunie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru unul din cele 40 de locuri de muncă ofertate de angajatorii englezi, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO