Predicție de preț Solana: SOL calcă pe urmele BTC? (P)

În ultimele 24 de ore, Solana (SOL) a înregistrat o creștere de 5%, ajungând la un preț de 134 USD. Este important de menționat că acest avans a avut loc într-o zi în care piața criptomonedelor, în general, a înregistrat o scădere de 0,5%.
Ion Dobreanu - vin, 08 mart. 2024, 10:02
Predicție de preț Solana: SOL calcă pe urmele BTC? (P)

Performanța SOL nu se oprește aici: proiectul a mai înregistrat o creștere semnificativă de 32% într-o săptămână și de 34% într-o lună. Într-un orizont mai amplu, în ultimul an, altcoinul a înregistrat o creștere remarcabilă de 490%.

Cumpără Sponge V2

Aceste câștiguri au propulsat Solana pe poziția a cincea în clasamentul criptomonedelor, aproape de depășirea monedei Binance Coin (BNB), fiind o diferență de 3 miliarde de dolari între capitalizările lor de piață.

În lumina acestei performanțe remarcabile și a impulsului susținut al platformei în ultimele săptămâni și luni, Solana are toate șansele să depășească BNB și să înregistreze o creștere continuă.

Predicția de preț Solana e cu ochii pe locul deținut de Ethereum

Indicatorii pentru SOL continuă să arate un tablou pozitiv, cu toate că unii comercianți ar putea sugera că moneda ar putea avea o corecție în viitorul apropiat.

Indicatorul său de putere relativă (RPI), se apropie de 80, indicând o situație aproape de supracumpărare pentru SOL. În același timp, media mobilă pe 30 de zile a SOL a rămas constant deasupra celei pe 200 de zile, sugerând necesitatea unei corecții. Totuși, surprinzător, media mobilă pe 30 de zile a SOL a înregistrat o creștere accelerată în ultimele zile.

Această creștere suplimentară a fost alimentată de o expansiune a volumului de tranzacționare, care a atins 8 miliarde de dolari acum câteva zile și se menține în prezent la aproximativ 6,5 miliarde de dolari.

În lumina acestei creșteri semnificative, se poate anticipa că SOL va continua să înregistreze câștiguri în viitorul apropiat, înainte de a se confrunta cu o eventuală corecție.

Deși această corecție ar putea fi iminentă, semnalele din piață indică faptul că „balenele” se pregătesc pentru a obține profit în curând.

Cu toate acestea, perspectiva generală pentru SOL rămâne puternic pozitivă, atât în ceea ce privește moneda în sine, cât și în contextul unei piețe crypto care pare să experimenteze un an de avans.

Pe măsură ce piața crypto se apropie de următoarea reducere la jumătate a Bitcoin, programată să aibă loc în aprilie, se poate prevedea o posibilă corecție temporară. Cu toate acestea, fundamentele robuste ale proiectului Solana ar trebui să contribuie la menținerea creșterii în viitor.

Valoarea totală blocată în Solana a atins recent 2,5 miliarde de dolari, reflectând o creștere în utilizarea monedelor meme și NFT-urilor, alături de o creștere generală a adoptării.

Prin urmare, este foarte probabil să asistăm la atingerea prețului de 150 USD de către Solana în viitorul apropiat, cu proiecții către 200 USD în sezonul verii.

Sponge V2: Token cu o capitalizare mică aflat pe o direcție ascendentă

Dat fiind că SOL pare a fi deja într-o zonă de supracumpărare, unii investitori pot considera că este momentul să exploreze alte opțiuni. Monedele mai recente, cu capitalizări de piață mai mici, ar putea deveni interesante pe măsură ce sunt listate pe noile platforme de tranzacționare.

Un exemplu notabil este Sponge (SPONGE), o criptomonedă de tip ERC-20 care a lansat recent a doua versiune a tokenului său. De la debutul său pe Uniswap în începutul lunii februarie, SPONGE a înregistrat o creștere semnificativă de peste 160%, menținându-și câștigurile inițiale.

SPONGE a reușit să se distanțeze de alte monede noi din mai multe motive cheie, dar mai ales pentru că proiectul are deja o versiune anterioară lansată în 2023, ceea ce înseamnă că moneda a dobândit o reputație pe piață.

Mai mult, SPONGE V2 aduce cu sine două îmbunătățiri esențiale. În primul rând, un nou model de staking care oferă un randament minim de 40% APY.

În al doilea rând, SPONGE V2 va servi drept token nativ pentru un viitor joc P2E de curse, programat să fie lansat în următoarele săptămâni.

În combinație cu sistemul său de staking inovator, acest caz de utilizare ar trebui să contribuie la o creștere constantă a valorii SPONGE în timp. Tokenul poate fi tranzacționat pe Uniswap sau pe site-ul oficial Sponge, iar listările viitoare ar putea aduce o creștere suplimentară a prețului său.

Cumpără Sponge V2

Te-ar mai putea interesa și
eMAG lansează Hair & Make-up Shop, cu peste 80.000 de produse și asistent de shopping pentru clienți
eMAG lansează Hair & Make-up Shop, cu peste 80.000 de produse și asistent de shopping pentru clienți
Retailerul online eMAG lansează un nou shop-in-shop dedicat îngrijirii personale. Hair & Make-up Shop cuprinde peste 80.000 de produse, atât de la branduri mass-market, cât și branduri......
Fechet anunţă că România are noi echipamente performante pentru monitorizarea fenomenelor meteo extreme
Fechet anunţă că România are noi echipamente performante pentru monitorizarea fenomenelor meteo extreme
Oamenii care lucrează în serviciile de meteorologie din România au de astăzi la dispoziţie cele mai performante echipamente ...
Teatrul online începe să prindă bine în România. Una dintre marile platforme anunță deja peste 10.000 de utilizatori. Cum funcționează sistemul și ce puteți urmări
Teatrul online începe să prindă bine în România. Una dintre marile platforme anunță deja peste 10.000 de utilizatori. ...
Platforma piciordeplay.ro, care arată că este cel mai mare furnizor de teatru online din România, anunță că ad epășit ...
Numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale, în scădere cu 7,2% în primul trimestru
Numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale, în scădere cu 7,2% în primul trimestru
Numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidenţiale eliberate în primul trimestru din acest an a ajuns ...