1EUR = 4.8731 RON | Bucureşti 19 º

After Business

Premier League va avea un nou logo, dar fără sponsor

Premier League va utiliza un nou logo, fără sponsor, începând din sezonul 2016-2017, odată cu expirarea actualului contract care o leagă de banca Barclays în ultimii 12 ani, a anunţat, marţi, organizatorul campionatului englez de fotbal, citat de AFP.

09 feb, 2016 | ECONOMICA.net

Noul logo este reprezentat de un cap de leu încoronat ce priveşte spre partea dreaptă cu simpla menţiune 'Premier League' sau 'PL'. El va înlocui actualul leu încoronat care are laba stângă din faţă pusă pe o minge de fotbal.

'Suntem foarte bucuroşi de rezultat: o identitate vizuală pertinentă, modernă şi flexibilă care îi va ajuta pe toţi cei care constituie Premier League. Este o decizie care ne permite să considerăm cum ne dorim să ne prezentăm în calitate de organizator al competiţiei', a afirmat Richard Masters, directorul de marketing al Premier League.

Din 1993 până în 2001, producătorul canadian de bere Carling a fost sponsorul Premier League.

În 2012, cu ocazia reînnoirii contractului pe trei ani, Barclays a vărsat 154,8 milioane euro organizatorului pentru a-şi promova numele în campionatul cel mai lucrativ din fotbalul mondial.

După modelul NFL sau NBA, Premier League, care va încasa aproape 7 miliarde de euro din vânzarea drepturilor TV, începând din această vară, intenţionează să se afirme ca o marcă independentă.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO