1EUR = 4.7340 RON | Bucureşti 32 º

Companii

Premieră în retail: Carrefour, primul lanţ de hipermarketuri care deschide magazin online în România

Fără a face un anunţ public, Carrefour a lansat magazinul online din România, aflat încă în versiunea de teste

15 apr, 2013 | ECONOMICA.net

"Momentan, proiectul este în teste în Bucureşti şi zonele limitrofe. Se vor comercializa online produse alimentare şi de curăţenie a casei iar preţul transportului este de 15 lei, oricât de mare este bonul", a declarat pentru ECONOMICA.NET, Andreea Mihai, director de marketing Carrefour România.

Lanţul de retail Carrefour a lansat magazinul online pentru consumatorii din România, accesibil la adresa carrefour-online.ro.

Momentan, sortimentaţia oferită online este substanţial redusă faţă de ce se poate găsi în magazinul propriu-zis (spre exemplu la secţiunea Camere Foto sunt doar două produse). În plus, Carrefour avertizează că sistemul este în teste şi că există posibilitatea ca utilizatorii să întâmpine probleme şi să reia paşii necesari pentru finalizarea cumpărăturilor.

Cumpărătorii trebuie să-şi creeze un cont şi, după umplerea coşului virtual cu produsele dorite trebuie să selecteze ziua şi intervalul orar la care să-i fie livrate produsele. Ulterior, reprezentanţii companiei vor contacta clienţii pentru confirmarea comenzii.

Se pot efectua comenzi 24 de ore din 24, 7 zile din 7 (cu exceptia cazurilor in care se efectueaza lucrari de mentenanta pe site). Toate comenzile a caror plată a fost validată intre orele 0:00 si 24:00 ale unei zile vor putea fi livrate incepand cu urmatoarea zi lucratoare. Livrarile se efectueaza de luni pana vineri doar în a doua parte a zilei, între orele 14-22 şi sâmbătă dimineaţa, între 10 şi 15. Duminica si in zilele de sărbătoare nu se fac livrări. Costul livrării cumpărăturilor este de 15 lei.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 112 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour", 68 supermarket-uri „Market", și 20 magazine de proximitate „Express".

În România, Carrefour este primul lanţ de hypermarketuri care deschide magazin online. Metro deţine magazin online, dar lanţul este unul de tip cash&carry.

Ai studii medii? Cum te poţi angaja acum la Carrefour

Carrefour renunţă la Nr.1, cea mai ieftină marcă proprie

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO