1EUR = 4.7537 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Premieră în retail. Un lanţ de supermarketuri a ajuns în toate judeţele ţării

Profi Rom Food, operatorul lanţului de supermarketuri Profi, a deschis astăzi a 316-a unitate la nivel naţional şi prima din Vaslui, ultimul judeţ acoperit de companie. Retailerul este astfel singurul din România cu acoperire naţională, fiind prezent în 150 de localităţi.

16 iul, 2015 | ECONOMICA.net

Profi Rom Food, compania deţinută de fondul de investiţii polonez Enterprise Investors care operează lanţul de supermarketuri Profi a devenit singurul retailer din Românai cu magazine în toate judeţele ţării. Compania a inaugurat astăzi, 16, iulie, al 316-lea magazin din reţea, în Bârlad, judeţul Vaslui ajungând astfeş să acopere 150 de localităţi aler ţării. "PROFI reconfirma faptul că este lanţul de retail modern cu cea mai mare extindere din România", informează un comunicat al companiei.

Cel de al 316-lea magazin PROFI se afla pe strada Lirei, la parterul unei clădiri comerciale şi funcţionează în format standard, cu o suprafaţă totală de 950 mp. Magazinul comercializează  o gama de peste 5000 de produse de calitate. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO