Premieră în investiţiile online cu cardul

Certinvest, cel mai mare administrator independent de investiţii din România, a devenit cel dintâi jucător de pe piaţa investiţiilor administrate care oferă  posibilitatea de a achita investiţiile efectuate prin plata online cu cardul. Sistemul a fost dezvoltat în parteneriat cu PayU.
Adrian N. Ionescu - joi, 04 oct. 2012, 13:25
Premieră în investiţiile online cu cardul

Este primul serviciu de plată cu cardul pe piaţa de pe piaţa investiţiilor administrate. Plăţile online cu cardul sunt frecvente la brokeri, primii de pe piaţa de capital care au facilitat alimentarea contului de tranzacţionare de pe card brokerii de la Tradeville (atunci Vanguard).

Plăţile online realizate cu cardul prin certinvest.ro sau investonline.ro sunt gratuite, de pe cardul investitorului retrăgându-se doar suma investită.

Certinvest se află într-o continuă competiţie cu concurenţii săi care au la dispoziţie reţelele grupurilor bancare din care fac parte şi şi-a dezvoltat un sistem online de distribuţie a produselor sale.

Firma administrează 15 fonduri de investiţii, dintre care 9 sunt deschise (sau mutuale, care emit şi răscumpără continuu titluri), iar celelalte, închise, sunt destinate investitorilor avansaţi.

Compania este şi pe piaţa „managementului bogăţiei“, administrând portofolii individuale. Totalul activelor administrate depăşeşte 150 de milioane de lei. Liderii pieţei sunt Raiffeisen Asset Management cu 3,43 miliarde de lei şi Erste Asset Management cu 3,42 miliarde de lei, care au fiecare cote de piaţă de peste 21%, într-o statistică în care sunt incluse şi societăţile de investiţii financiare (SIF).

Serviciul de plată online este disponibil prin pagina certinvest.ro/PlatesteOnline , ca şi clienţilor care au un cont investonline.ro, şi doresc ca pe lângă realizarea operaţiunii de adeziune online să poată finaliza şi plata tot online, plătind cu cardul.

„Este pasul natural pentru Certinvest, pe segmentul de retail”, a declarat Horia Gustă, preşedintele Comitetului Director al Certinvest.

„Atragerea partenerilor din industrii care sunt tradiţional offline, cu sume tranzacţionate mari şi procese complexe de integrare, certifică faptul că soluţia PayU asigură un nivel ridicat de securitate şi flexibilitate”, spune Cristian Herghelegiu, Country Manager PayU România.

 

Te-ar mai putea interesa și
Pepco angajează. Sunt mii de locuri de muncă disponibile, în toată Europa
Pepco angajează. Sunt mii de locuri de muncă disponibile, în toată Europa
Pepco Group, proprietarul lanţurilor de magazine cu discount Pepco, Poundland şi Dealz, va crea circa 13.000 de locuri de muncă în Europa, în următorii trei ani, în cadrul unei campanii......
Prefectul Bucureștiului despre primarul Nicușor Dan: Aveam așteptări mai mari. Lucrurile puteau să arate mult mai bine
Prefectul Bucureștiului despre primarul Nicușor Dan: Aveam așteptări mai mari. Lucrurile puteau să arate mult mai bine
Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a afirmat, vineri seară, că avea aşteptări mai mari în legătură cu activitatea lui ...
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății: Cazurile de COVID 19 sunt în creștere. Când ajungem iar la peste 1.500 de bolnavi pe zi și ce se întâmplă cu relaxarea
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății: Cazurile de COVID 19 sunt în creștere. Când ajungem iar la peste 1.500 ...
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății. Ministrul Ioana Mihăilă(foto) spune că se poate observa deja o creștere ...
Netflix înregistrează o încetinire dramatică a numărului de abonați, după un an record în pandemie
Netflix înregistrează o încetinire dramatică a numărului de abonați, după un an record în pandemie
După un an record în care Netflix a adăugat 36 de milioane de abonați în 2020, cel mai popular serviciu de streaming ...