Patronul Lactate Brădet a schimbat numele companiei şi caută români care doresc să se asocieze cu el

Marius Badea, patronul fabricii Lactate Brădet, implicată în scandalul brânzei cu E.coli, schimbă numele companiei în Brădet Românesc S.A. şi anunţă că orice român poate deveni acționar. Decizie sa vine după ce Institutul Cantacuzino a confirmat faptul că nu există nicio legătură între bacteria găsită în brânza produsă de Lactate Brădet şi moartea a trei bebeluşi.
Economica.net - joi, 10 mart. 2016, 09:44
Patronul Lactate Brădet a schimbat numele companiei şi caută români care doresc să se asocieze cu el

Marius Badea, patronul Lactate Brădet SRL, companie implicată în scandalul E.coli, a schimbat numele companiei în Brădet Românesc S.A şi a publicat proiectul de business  pe platforma românească Sprijina.ro, cu scopul de a găsi finanţare de la români care doresc să se asocieze cu el. Proprietarul Brădet și-a propus să obțină exclusiv prin Sprijina.ro finanțări de 10 milioane lei, într-un interval de 60 de zile.

În cursul zilei de ieri a reușit să atragă, în doar două ore de la publicare, peste 30.000 de vizualizări, potrivit unui comunicat. „După strângerea capitalului, înființăm societatea pe acțiuni și în funcție de banii subscriși decidem: fie construim o fabrică nouă, fie extindem fabrica actuală. Eu personal mă voi implica pentru a realiza astfel cea mai mare fabrică de prelucrare a laptelui, cu capital integral românesc. Vom demonstra astfel că românii știu să fie uniți și să își apere propriile interese. Modalitatea de subscriere este simplă și total transparentă, fiind asigurată de platforma Sprijina.ro”, declară Marius Nicolae Badea.

„Suntem mândri să fim alaturi de o companie 100% locală, de bună credință, care și-a demostrat nevinovăția cu onoare, în ciuda reacțiilor opiniei publice și a autorităților. Și avem șansa să le oferim tuturor românilor ocazia de a se implica în reconstrucția unui brand curat, românesc. Comunitatea poate schimba percepții, atitudini și, iată, soarta unei companii. Este nevoie doar de încredere, pe care Brădet a demonstrat că o merită”, declară Remus Pakei, Project Manager Sprijina.ro.

Cum poţi fi acţionar la Brădet Românesc SA

Românii sunt invitați să se implice concret, cu beneficii palpabile, în transformarea companiei, prin contribuții pe Sprijina.ro. Cei care optează pentru recompense în acțiuni pot contribui nelimitat, pornind de la suma de 100 lei. În același timp, se poate opta pentru achiziționarea de bonuri valorice pentru cumpărături de produse „Lactate Brădet” sau pur și simplu se poate oferi sprijin financiar personal pentru noul brand Brădet Românesc.

Sprijina.ro este o platformă online care se concentrează pe descoperirea, promovarea şi finanţarea proiectelor excepţionale dezvoltate de români, în spiritul iniţiativei, altruismului şi autenticităţii. Echipa şi comunitatea Sprijina.ro promovează şi încurajează comunicarea în comunitate, ca soluţie optimă pentru înfruntarea şi depăşirea unor situaţii sociale, militând pentru o mentalitate degajată, liberă de prejudecăţi.

Amintim că ieri, 9.03.2015, Institutul Cantacuzino  a anunţat că lactatele Brădet nu sunt la baza îmbolnăvirilor recente ale copiilor cu E.coli.

Te-ar mai putea interesa și
Criză Ungaria- Volatilitatea forintului face mai atractivă moneda euro pentru investitorii germani din Ungaria
Criză Ungaria- Volatilitatea forintului face mai atractivă moneda euro pentru investitorii germani din Ungaria
Volatilitatea forintului ungar a crescut sprijinul pentru introducerea monedei euro în rândul investitorilor germani din Ungaria, până la cel mai ridicat nivel din ultimii 13 ani, potrivit......
Anunţ despre când vor ajunge pensiile de Paşte. Şeful Poştei: Până de sărbători putem livra pensiile. Depinde când ne intră banii în conturi
Anunţ despre când vor ajunge pensiile de Paşte. Şeful Poştei: Până de sărbători putem livra pensiile. Depinde când ...
Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale, dar procesul depinde de data la care compania ...
UE pune lupa, din nou, pe China. Autorităţile europene încep o anchetă privind piaţa chineză a dispozitivelor medicale
UE pune lupa, din nou, pe China. Autorităţile europene încep o anchetă privind piaţa chineză a dispozitivelor medicale
Uniunea Europeană a deschis miercuri o anchetă privind piaţa publică chineză a dispozitivelor medicale, suspectând ...
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală se aşteaptă la o creştere a investiţiilor. În România, se temperează activitatea în piaţa de birouri – studiu
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală se aşteaptă la o creştere a investiţiilor. În România, ...
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală (49%) estimează că investiţiile în domeniu vor creşte în ...