1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Premieră pe Autostrada Comarnic - Braşov: se aşterne primul strat de asfalt pe lotul Râşnov - Cristian VIDEO

Se aşterne primul strat de asfalt pe lotul Râşnov – Cristian/Braşov, parte a Autostrăzii Comarnic – Braşov, potrivit unor imagini postate vineri de către Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov.

25 oct, 2019 | | ECONOMICA.net

"Se toarnă primul strat de asfalt pe autostrada Râșnov – Cristian", scriu reprezentanţii DRDP Braşov în postarea cu imagini live de pe lotul de autostradă (video jos).

Reprezentanţii DRDP Braşov au anunţat încă de săptămâna trecută că pe lotul Râşnov – Cristian din Autostrada Comarnic – Braşov ar putea fi aşternut primul strat de asfalt înainte să vină iarna. Ei au postat şi atunci imagini cu stadiul lucrărilor la primul tronson care se construieşte din autostrada peste Carpaţi.

Lucrările la lotul Râşnov – Cristian au început oficial pe 20 mai 2019. Termenul pentru finalizarea lucrărilor pe acest sector de autostradă este aprilie 2020.

Contractul pentru proiectarea şi execuţia lotului 5 din autostrada Comarnic-Braşov, sector Râşnov – Cristian şi Drum de Legătură, lungime 6,3 km (autostrada) + 3,7 km (drum naţional la 4 benzi cu separator median) a fost semnat în toamna lui 2017 cu Asocierea Alpenside – Specialist Consulting, pentru suma de 118 milioane de lei.

În ce priveşte construcţia celei mai mari părţi din şoseaua de mare viteză din Valea Prahovei, viitorul este incert. Şi asta pentru că PNL, partidul care ar putea veni la guvernare, are o perspectivă diferită de cea a PSD pentru acest proiect.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO