Premiul pentru cea mai bună campanie de poker a anului merge la 888

Relansarea aplicației 888poker sub sloganul ”Made to play” a câștigat trofeul pentru Cea mai bună campanie de poker în cadrul premiilor EGR - cel mai important eveniment dedicat operatorilor din gambling.
Ion Dobreanu - mie, 14 iul. 2021, 14:21
Premiul pentru cea mai bună campanie de poker a anului merge la 888

Premiile anuale EGR îi recompensează anual pe cei mai inovatori și creativi operatori și afiliați din domeniul jocurilor online. Câștigătorii sunt aleși de o echipă de experți independenți, premiile reprezentând de ani buni un reper al excelenței în marketing din întreaga industrie.

Campania „Made to Play” a marcat lansarea internațională a celui mai anticipat produs marca 888poker – Poker 8. Având în spate o tehnologie patentată de 888, noul 888poker este intuitiv, pune accent pe confortul utilizatorilor și pe plăcerea pură a jocului de poker, oferind opțiuni și conținut exclusiv. Iar lansarea produsului a fost pe măsură, cu o campanie 360 pe toate mediile de comunicare, de la cele tradiționale, print și online, la colaborări cu influenceri și cu ambasadori de brand, strategie ce a garantat promovarea țintită a noului produs la nivel global. În paralel, pe toate piețele pe care activează, 888poker a desfășurat simultan o campanie CRM în care a oferit premii de 1 milion de dolari prin turnee freeroll, spinuri gratuite și ”premii instant” – o opțiune unică prin care toți jucătorii de la o ”masă norocoasă” primesc aleator cadouri de până la 1.000 de dolari.

Campania s-a bucurat de un succes peste așteptări și a dus la creșterea masivă a numărului de jucători activi și de descărcări ale aplicației 888poker.

În cuvintele lui Elad Nir, VP Head 888poker, ”premiul obținut reprezintă încă o confirmare și recunoaștere din partea industriei pentru dedicația și munca depusă de echipa 888poker. Pe lângă lansarea acestui produs fantastic care este Poker 8, campania a venit cu o abordare modernă, originală pentru lumea pokerului online, de la promovarea comercială și în media, ce apus pe accent pe distracție și entertaining, la campania CRM centrată pe jucători. Sunt foarte mândru de echipa care a contribuit la acest succes, și vom considera premiul de acum ca o fundație pe care ne vom construi campaniile viitoare.”

Despre 888poker

888poker este unul dintre liderii industriei de poker online, recunoscut pentru mediul profesionist în care jucătorii, începători sau avansați, se pot bucura de jocul de poker, pe mobil sau pe desktop. Aplicația le pune la dispoziție un număr impresionant de mese și de turnee, de la Texas Hold’em și Omaha la variante super dinamice, precum BLAST sau SNAP fast-fold. Anul trecut a marcat lansarea noului produs Poker8, cu o interfață ce permite jocul din mers, cu o singură mână (în poziția verticală a telefonului) și jocul la mai multe mese simultan.

Grupul 888 deține și operează unele dintre cele mai populare produse de Cazino, Sport, Poker și Bingo din lume. Mai presus de orice, obiectivul companiei este să garanteze că, atunci când descarcă aplicațiile sau vizitează site-urile 888, toți jucătorii se află în deplină siguranță. Având permanent în vedere riscurile potențiale ale gamblingului online, 888 depune eforturi constante pentru a crea un mediu de joc sigur și plăcut. Clienții 888 sunt tratați corect și cu transparență, iar tehnologia sofisticată AI utilizată detectează și preîntâmpină obiceiurile de joc nesănătoase.

Nu este prima dată în ultimul an când produsele inovatoare 888 au fost recunoscute la cel mai înalt nivel. În 2020, compania a fost onorată cu distincțiile pentru ”Cel mai îmbunătățit software” și ”Cel mai bun software pentru jucătorii începători” în cadrul Premiilor Operatorilor din Poker.

Despre 888 Holdings Plc:

888 Holdings Plc este unul dintre liderii industriei mondiale de pariuri și jocuri de noroc. Misiunea 888 este să aducă în piață produse de ultimă generație, care să asigure jucătorilor săi din întreaga lume un mediu corect, distractiv și protejat. Punând permanent accentul pe jocul responsabil, Grupul 888 a lansat la începutul lui 2020 strategia ”Mai Sigur. Mai Bine. Împreună.”

Încă de la lansarea din 1997, 888 a devenit unul dintre cei mai importanți operatori din industria de online gaming, dezvoltând o tehnologie patentată de talie mondială, apreciată în aceeași măsură de jucători și partenerii B2B.
În 2020, compania a fost recunoscută în cadrul Galei Gaming Intelligence cu premiul pentru ”Cel mai bun operator de casino al anului”. În același an, a fost onorată cu distincțiile pentru ”Cel mai îmbunătățit software” și ”Cel mai bun software pentru jucătorii începători”, oferite de Premiile Operatorilor din Poker.

Grupul are 2 structuri distincte: B2C, sub brandurile 888, și B2B, prin brandul Dragonfish, ce furnizează partenerilor corporate o platformă solidă prin care își pot lansa și monetiza propiile produse de gambling, într-o manieră sigură și responsabilă.
Website-urile 888 oferă, mai mult decât jocuri și pariuri online, o experiență interactivă și plină de distracție. Sunt, practic, destinații unde jucătorii se regăsesc într-o comunitate online cu gusturi și interese similare. Toate brandurile dezvoltate de 888 sunt accesibile pe platforma www.888.ro.

––––––––––––––––––––––––––––

The prize for the best poker campaign of the year goes to 888

The relaunch of 888poker under the slogan „Made to play” has won the trophy for Best Poker Campaign at the EGR Awards – the most important event dedicated to gambling operators

The annual EGR Awards annually reward the most innovative and creative operators and affiliates in the field of online gaming. The winners are chosen by a team of independent experts, and the awards have been a benchmark of marketing excellence throughout the industry for many years.
The „Made to Play” campaign marked the international launch of the most anticipated 888poker brand product – Poker 8. With the patented 888 technology behind it, the new 888poker is intuitive, emphasizes user comfort and the pure pleasure of poker playing, offering a multitude of unique options and exclusive content. And the launch of the product was tailor-made, with a 360 campaign on all media, from traditional media, print and online, to collaborations with influencers and brand ambassadors – a strategy that guaranteed the targeted promotion of the new product globally. In parallel, in all the markets in which it operates, 888poker simultaneously ran a CRM campaign offering $ 1 million in freeroll tournaments, free spins and „instant prizes” – a unique option through which all players at a lucky table randomly receive gifts of up to $ 1,000.
The campaign was a success beyond expectations and led to a massive increase in the number of active players and downloads of the 888poker application.
In the words of Elad Nir, VP Head 888poker, “the award is another confirmation and recognition from the industry for the dedication and work of the 888poker team. In addition to launching this fantastic product that is Poker 8, the campaign came with a modern, original approach to the world of online poker, from the commercial and media promotion, focusing on fun and entertainment, to the player-centered CRM campaign. I am very proud of the team that contributed to this success, and we will consider the current award as a foundation on which to build our future campaigns. ”

Te-ar mai putea interesa și
Comisia Europeană vrea să introducă gazele lichefiate în noul pachet de sancțiuni împotriva Rusiei – surse Reuters
Comisia Europeană vrea să introducă gazele lichefiate în noul pachet de sancțiuni împotriva Rusiei – surse Reuters
Următorul pachet de sancţiuni al Comisiei Europene ar urma să propună, pentru prima dată, restricţii cu privire la gazele naturale lichefiate (GNL) ruseşti, inclusiv o interdicţie cu privire......
Producția de cărbune a României a scăzut cu 5,6% în primele două luni din an. Importurile s-au redus și ele cu 2,2%
Producția de cărbune a României a scăzut cu 5,6% în primele două luni din an. Importurile s-au redus și ele cu 2,2%
Producţia netă de cărbune a României a totalizat, în primele două luni ale acestui an, 344.600 de tone echivalent petrol, ...
Mircea Fechet: Comisia Europeană a clasat miercuri o cauză de infringement deschisă împotriva României şi a închis un dosar EU-Pilot
Mircea Fechet: Comisia Europeană a clasat miercuri o cauză de infringement deschisă împotriva României şi a închis ...
Comisia Europeană a clasat miercuri o cauză de infringement deschisă împotriva României şi a închis un dosar EU-Pilot, ...
Restart Energy a finalizat lucrările la o centrală solară pentru compania Romtextil, care au costat peste jumătate de milion de euro
Restart Energy a finalizat lucrările la o centrală solară pentru compania Romtextil, care au costat peste jumătate de ...
Restart Energy a anunțat astăzi că a finalizat construcția și instalarea unui sistem de generare a energiei fotovoltaice ...