1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Preşedintele CA al Oil Terminal renunţă la funcţie la mai puţin de o lună de la numire

Preşedintele Consiliului de Administraţie (CA) al companiei de stat Oil Terminal (OIL) Constanţa, Sorin Viorel Ciutureanu, a renunţat la funcţie la mai puţin de o lună de la numire şi a fost înlocuit cu Viorel Paul Costache, fost membru al CA în 2009.

05 iul, 2012 | Mediafax

Costache a fost numit joi preşedinte al CA, poziţie pe care o va ocupa provizoriu, se arată într-un comunicat al companiei transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Costache este doctor în geologie, titlu obţinut la Universitatea Bucureşti, şi a mai ocupat poziţia de membru al CA al Oil Terminal în 2009, pentru o perioadă de câteva luni.

Ciutureanu, membru al Partidului Naţional Liberal şi consilier judeţean în Constanţa, a fost numit în fruntea CA al companiei în prima parte a lunii iunie.

Ministerul Economiei deţine 59,62% din capitalul Oil Terminal, iar Fondul Proprietatea are 8,45% din acţiuni.

Compania este specializată în servicii privind primirea, depozitarea, condiţionarea şi expedierea ţiţeiului, a păcurii şi a altor materii prime lichide pentru import, export şi tranzit.

Acţiunile companiei se tranzacţionează luni la Bursa de Valori Bucureşti la preţul de 0,135 lei pe unitate, în creştere cu 3,05%. Oil Terminal are o capitalizare de 78,6 milioane de lei (17,6 milioane de euro).

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO