1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 4 º

Companii

Preşedintele CA al Romcab a fost amendat cu 7.000 de lei de ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) l-a amendat cu 7.000 de lei pe preşedintele Consiliului de Administraţie al Romcab, Zoltan Prosszer, se arată într-o informare transmisă Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

22 mar, 2017 | Agerpres

'Se constată faptul că societatea nu a întocmit şi nu a transmis la timp în termenul stabilit de lege la ASF şi la operatorul de piaţă, în vederea informării corespunzătoare a investitorilor, un raport curent cu privire la litigiul care face obiectul dosarului n.r . 50/1371/2017 (cererea de intrare în insolvenţă n.r.), care să conţină informaţii complete', se arată în document.

De asemenea, ASF a mai constat că societatea nu a întocmit şi nu a transmis în termenul stabilit un raport curent care să precizeze modificările intervenite în structura CA în februarie, respectiv încetarea mandatelor deţinute de Kraftl Werner şi Ioan Ileana Anca şi numirea în calitate de administratori a Gombos Geza Csaba şi Chiru Matei Dan.

Conform ASF, societatea trebuie să se asigure că investitorii au acces la toate datele şi informaţiile relevante care vizează modificările intervenite în structura de administrare a societăţii.

Compania şi-a depus cererea de intrare în insolvenţă în data de 10 februarie 2017, procedura de reorganizare judiciară fiind demarată în data de 20 februarie.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO