1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 6 º

News

Prestige Tours se așteaptă la o creștere de 20% a sejururilor vândute anul acesta de Valentine's Day

Românii au început deja să caute şi să cumpere pachete turistice pentru Valentine's Day şi plătesc în medie 275 de euro/persoană pentru două nopţi de cazare cu mic dejun şi transport cu avionul în marile oraşe ale Europei. 

21 ian, 2015 | | ECONOMICA.net

Agenţiile de turism înregistrează în această perioadă o creştere de 15-20% a cererii pentru vacanţe de Ziua Îndrăgostiţilor.

Cele mai ieftine oferte pornesc de la 228 de euro pentru un sejur la Roma și pot ajunge la 355 de euro, în cazul Parisului.

"Ne așteptăm la o creștere de 20% a sejururilor vândute anul acesta de Valentine's Day față de perioada similară a anului 2014", spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours. Cel mai scump pachet de Valentine's Day vândut de agenţie a costat 5.000 euro.

Turiştii români sunt interesaţi şi de mini-vacanţe şi la Milano, Londra şi Dubai, şi asta datorită reducerilor practicate de retailerii de modă. Dacă prețul pentru un city break la început de an este aproape similar celui din luna decembrie în orașe precum Milano, Paris, Barcelona, în ceea ce privește Dubai, tarifele sunt cu până la 70% mai ieftine față de cele pentru Revelion.

"În perioada Festivalului de Shopping din Dubai, această destinație este foarte cerută de către turiștii români. Este unul dintre motivele pentru care am introdus chartere pe Dubai pentru a răspune cerințelor clienților. Valoarea medie a unui pachet în Dubai, în această perioadă, este de 700 euro, pachet ce include şapte nopți de cazare la hotel de 4 stele, cu mic dejun, bilete de avion, taxele de aeroport, transfer și asistență turistică locală", mai spune Elena Anghel. Cel mai scump pachet vândut pentru o destinație de shopping a fost de 2.000 euro de persoană, cu cazare la 5 stele.

Prestige Tours este parte a Happy Tour Group, una dintre cele mai mari agenţii de turism din România. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO