Prestige Tours se așteaptă la o creștere de 20% a sejururilor vândute anul acesta de Valentine’s Day

Românii au început deja să caute şi să cumpere pachete turistice pentru Valentine's Day şi plătesc în medie 275 de euro/persoană pentru două nopţi de cazare cu mic dejun şi transport cu avionul în marile oraşe ale Europei. 
Andrada Ghira - mie, 21 ian. 2015, 11:32
Prestige Tours se așteaptă la o creștere de 20% a sejururilor vândute anul acesta de Valentine's Day

Agenţiile de turism înregistrează în această perioadă o creştere de 15-20% a cererii pentru vacanţe de Ziua Îndrăgostiţilor.

Cele mai ieftine oferte pornesc de la 228 de euro pentru un sejur la Roma și pot ajunge la 355 de euro, în cazul Parisului.

„Ne așteptăm la o creștere de 20% a sejururilor vândute anul acesta de Valentine’s Day față de perioada similară a anului 2014”, spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours. Cel mai scump pachet de Valentine’s Day vândut de agenţie a costat 5.000 euro.

Turiştii români sunt interesaţi şi de mini-vacanţe şi la Milano, Londra şi Dubai, şi asta datorită reducerilor practicate de retailerii de modă. Dacă prețul pentru un city break la început de an este aproape similar celui din luna decembrie în orașe precum Milano, Paris, Barcelona, în ceea ce privește Dubai, tarifele sunt cu până la 70% mai ieftine față de cele pentru Revelion.

„În perioada Festivalului de Shopping din Dubai, această destinație este foarte cerută de către turiștii români. Este unul dintre motivele pentru care am introdus chartere pe Dubai pentru a răspune cerințelor clienților. Valoarea medie a unui pachet în Dubai, în această perioadă, este de 700 euro, pachet ce include şapte nopți de cazare la hotel de 4 stele, cu mic dejun, bilete de avion, taxele de aeroport, transfer și asistență turistică locală”, mai spune Elena Anghel. Cel mai scump pachet vândut pentru o destinație de shopping a fost de 2.000 euro de persoană, cu cazare la 5 stele.

Prestige Tours este parte a Happy Tour Group, una dintre cele mai mari agenţii de turism din România. 

Te-ar mai putea interesa și
Electrica a avut în 2020 un profit net de 388 de milioane de lei, în creștere cu 87,5% față de anul precedent
Electrica a avut în 2020 un profit net de 388 de milioane de lei, în creștere cu 87,5% față de anul precedent
Grupul Electrica a obținut, în anul 2020, un profit net consolidat de 388 milioane RON, înregistrând o creștere de 181 milioane RON, respectiv 87,5%, comparativ cu anul precedent, potrivit unui...
CFR SA investeşte 22,1 milioane de lei pentru lucrări de reparaţii în Sibiu şi Harghita
CFR SA investeşte 22,1 milioane de lei pentru lucrări de reparaţii în Sibiu şi Harghita
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA va investi 22,1 milioane de lei, din fonduri bugetare, pentru lucrări de ...
China vizează un obiectiv de creştere de cel puţin 6% în 2021
China vizează un obiectiv de creştere de cel puţin 6% în 2021
China şi-a stabilit un obiectiv de creştere de cel puţin 6% în acest an, a anunţat vineri prim-ministrul Li Keqiang, ...
Presiunea continuă să crească în criza Coronavirus din România – situaţia înainte de weekend – vineri dimineaţă, 5.03.2021
Presiunea continuă să crească în criza Coronavirus din România – situaţia înainte de weekend – vineri ...
Criza Coronavirus 5 martie 2021 (cea mai recentă raportare – joi, 4 martie,  ora 13) –  Rata vindecarii: 91,80% – ...