1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti -1 º

Companii

BAT a scumpit ţigările

Producătorul de ţigarete British American Tobacco (BAT) a majorat de astăzi preţurile pachetelor de ţigări, cu până la un leu pe pachet.

18 iul, 2016 | ECONOMICA.net

Un pachet de Lucky Strike costă acum 16 lei, faţă de 15 lei, cu o zi în urmă, iar un pachet de Kent care costa 15,5 lei costă acum 16 lei. Tot cu 50 de bani s-a scumpit şi un pachet de Pall Mall, de la 14,5 lei la 15 lei.

Contactaţi de ECONOMICA.NET, oficialii BAT au spus că, într-adevăr de astăzi au o nouă listă, şi că vor reveni cu detalii.

Scumpirile se aplică tuturor brandurilor de ţigarete de la British American Tobacco: Kent, PALLMALL, Lucky Strike, Dunhill, Rothmans, Viceroy şi Vogue.

UPDATE 18.30 BAT: Costurile au crescut din cauza directivei tutunului şi a incertitudinilor din România

”Noua Directivă Europeană a tutunului aduce schimbări importante în procesul de de producție a țigaretelor BAT. Aceste schimbări au un impact direct asupra costurilor operaționale și se reflectă în prețul final al produselor. În plus, după data de 20 mai 2016, la aceste schimbări s-a adăugat și incertitudinea privind data exactă de la care legea de transpunere a Directivei Europene a tutunului ar urma să-și producă efectele în România.”, au declarat oficiali ai companiei British American Tobacco România, pentru ECONOMICA.NET.

Vedeţi ataşat, în galeria foto, lista cu noile preţuri la ţigările produse de BAT
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO