Preţul Pepe Coin creşte cu 25%, dar altcoinul Meme Kombat are potenţial de 100x după ce reuşit să atingă suma de aproape 1,5 milioane de dolari (P)

Prețul monedei Pepe a urcat cu 25% până la prețul de 0.000001298 dolari în ultimele șapte zile, dar investitorii care se așteaptă la câștiguri de 100x mai mari sunt cu ochii pe Meme Kombat ($MK), care a strâns 1.44 milioane de dolari de la începutul sezonului altcoin-urilor.
Ion Dobreanu - mie, 22 nov. 2023, 10:31
Preţul Pepe Coin creşte cu 25%, dar altcoinul Meme Kombat are potenţial de 100x după ce reuşit să atingă suma de aproape 1,5 milioane de dolari (P)

Prețul pentru $PEPE a crescut semnificativ de la minimul de $0.000000626 per token, pe 19 octombrie, ajungând la o capitalizare de piață de 524 milione de dolari.

Cu toate acestea, după ce Meme Kombat a introdus, pe 9 octombrie, un randament dinamic din mizarea tokenurilor cu un APY de peste 1.000%, locul PEPE în topul altcoins riscă să fie spulberat. Token-urile $MK pot fi achiziționate și stocate, până la lansarea platformei, în timpul perioadei de presale.

Cumpără Meme Kombat

O nouă dinamică de staking – Meme Kombat combină în mod exclusiv off-chain și on-chain pentru staking și jocuri accesibile, eficiente și sigure

Sistemul de pariuri a $MK de la Meme Kombat este un sistem hibrid unic, care combină tranzacțiile on-chain și în off-chain iar investitorii achită comisioane doar în momentul în care pariază sau își revendică token-urile când, în timp ce pentru revendicarea recompenselor nu sunt implicate comisioane suplimentare.

Platforma permite înregistrarea în timp real a tranzacțiilor, inclusiv a depozitelor și a revendicărilor, și se integrează cu contractele de joc on-chain, permițând utilizatorilor să joace și să parieze cu token-urile pe care le dețin.

Meme Kombat utilizează contracte inteligente în loc de portofele tradiționale, asigurând tranzacții mai eficiente și mai sigure. Acesta permite deținătorilor de $MK să își mizeze jetoanele direct pe site-ul Memekombat.io.

Până în prezent, aproape 2,3 milioane de $MK au fost mizate, ceea ce reprezintă 26% din token-urile vândute. În mai puțin de 24 de ore, mai mult de 35.000 de token-uri $MK au fost oferite ca recompensă celor care au mizat.

Cumpără Meme Kombat

Sezonul 1 al Meme Kombat ne uimește cu meme-coin-uri de top, deci sunt puse la dispoziție personajele meme potrivite pentru fiecare

Sezonul 1 din Meme Kombat va fi disponibil după ce se va încheia pre-vânzarea și se va lansa proiectul. Proiectul cuprinde 11 personaje meme, printre care Milady, Baby Doge, Doge, Floki, Kishu, Mong, Pepe, Pepe2, Shiba, Sponge și Wojak. Oferta totală de token-uri de $MK este de 120.000.000.000.

Jucătorii pariază pe aceste personaje și sunt recompensați cu token-uri $MK dacă susțin câștigătorii. Personajele meme din sezonul 2 vor fi lansate chiar înainte ca sezonul 1 să se încheie.

A fost efectuat un audit de securitate al contractului inteligent al Meme Kombat și nu au fost detectate probleme majore. Tehnologia Blockchain este foarte potrivită pentru jocuri de noroc și pariuri datorită caracterului aleatoriu verificabil și a caracteristicilor de încredere și securitate.

Proiectul este doxxat, fondatorul Matt Whiteman, director de operațiuni la North Technologies, cu sediul în Olanda, contribuind ca Meme Kombat să câștige tracțiune în cadrul sectorului de risc Web3.

Meme Kombat provoacă agitație în mass-media din lumea cripto

Interesul pentru Meme Kombat a luat amploare în universul cripto media. Tokenul nativ al Meme Kombat $MK a fost mediatizat de principalele agenții de știri cripto, inclusiv Cointelegraph, Coinpedia, Decrypt, Finbold, BeInCrypto, FXStreet, NewsBTC și CryptoPotato. De asemenea, este mediatizat și pe site-urile dedicate jocurilor, un articol apărând recent în Game is Hard.

Cripto analistul pe YouTube Joe Parys, care are 382.000 de abonați, a selectat Meme Kombat ca fiind una dintre cele „5 criptomonede de top pentru 2024 și mai mult”.

Un alt YouTuber care suportă $MK este analist cripto Michael Wrubel, cu 310.000 de abonați. El este la fel de optimist în ceea ce privește potențialul Meme Kombat de a-și croi o nișă valoroasă, în timp ce alți analiști de cripto pe YouTube cred că $MK „ar putea să-l ucidă pe Pepe”.

Noua abordare de tip stake-to-bet va crește valoarea pentru deținătorii de token-uri $MK

Meme Kombat se află în fruntea industriei jocurilor de noroc și a pariurilor, deoarece permite membrilor platformei să câștige din miză și să obțină victorii mari în arena de luptă. Meme Kombat are un preț de 0.189 dolari și poate fi achiziționat cu ETH, BNB sau USDT (versiunile ERC-20 și BEP-20).

Industria jocurilor de noroc online este în creștere rapidă, cu o dimensiune a pieței de 95 de miliarde de dolari pentru[cur_year]. Meme Kombat se află în prima linie a acestei transformări conduse de Web3, oferind jocuri și pariuri sigure, corecte și transparente.
Nu treceți cu vederea peste potențialul și utilitatea în lumea reală a lui Meme Kombat și investiți în token-urile $MK, acum, în timpul pre-vânzării!

Cumpără Meme Kombat

Te-ar mai putea interesa și
Grindeanu: Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM
Grindeanu: Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM
Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde pentru ajutorul de restructurare. ...
Criză politică în Scoţia. Premierul Humza Yousaf a demisionat
Criză politică în Scoţia. Premierul Humza Yousaf a demisionat
Prim-ministrul Scoţiei, Humza Yousaf, a demisionat luni după ce nu a reuşit să obţină suficient sprijin pentru a supravieţui ...
GreenPoint Management, creștere substanțială a cantității de deșeuri preluate și valorificate în 2023. “Ne-am adaptat la toate provocările”
GreenPoint Management, creștere substanțială a cantității de deșeuri preluate și valorificate în 2023. “Ne-am adaptat ...
GreenPoint Management, companie care implementează obligațiile privind răspunderea extinsă a producătorilor în domeniul ...
SUA: Expansiunea parcurilor fotovoltaice pune în pericol o parte dintre cele mai bune terenuri arabile
SUA: Expansiunea parcurilor fotovoltaice pune în pericol o parte dintre cele mai bune terenuri arabile
Boom-ul energiei regenerabile riscă să prejudicieze o parte dintre cele mai bune terenuri arabile din America, în state ...