Prețul Pepe crește cu 60%, dar Meme Kombat, poate genera 100x mai mult pentru investitorii timpurii în perioada de presale, adunând deja peste 700.000 de dolari (P)

Prețul lui Pepe a crescut cu 60% ajungând la $0.0001155 în ultimele șapte zile, dar Meme Kombat este gata să explodeze de 100 de ori după ce a strâns deja peste $709.000 în perioada de pre-vânzare.
Ion Dobreanu - mie, 01 nov. 2023, 12:17
Prețul Pepe crește cu 60%, dar Meme Kombat, poate genera 100x mai mult pentru investitorii timpurii în perioada de presale, adunând deja peste 700.000 de dolari (P)

Prețul Pepe a înregistrat o creștere cu 14% în ultimele 24 de ore, capitalizarea pieței fiind acum peste 400 de milioane de dolari. Acest lucru indică faptul că sectorul monedelor meme va fi una dintre categoriile altcoin-urilor aflate în fruntea noii curse de cripto tauri care se răsfrânge în urma meet-ului inspirat de Bitcoin ETF și a evenimentului de înjumătățire al Bitcoin care urmează.

Meme Kombat ($MK) este o monedă meme universală care își propune să construiască o platformă unică pentru lupta cu personajele meme. Prețul în prezent este de $ 0.1667 dar $MK este programat să crească cu 10% la $0.183 în a-2a etapă, începând cu 2 noiembrie.

Prevânzarea este la trei sferturi din calea atingerii obiectivului inițial de 1 milion de dolari, dar etapa actuală s-ar putea epuiza mai devreme decât s-ar fi așteptat.

Meme Kombat prezintă personaje meme precum Shiba Inu și Dogecoin și a cucerit degenii interesați să găsească următoarea criptomonede care urmează să crească 100x.

Cumpără Meme Kombat

Prețul Pepe a explodat cu 149% – Meme Kombat ar putea cu ușurință exploda de 100x mai mult

Potrivit datelor Coinmarketcap, prețul Pepe este astăzi în creștere cu 3.336% față de cel mai scăzut nivel istoric. Dar pe DEXTools putem vedea că atunci când s-a listat pe schimburile descentralizate, a returnat 149%.
Meme Kombat este unul din proiectele care foeră cazuri de utilizare cu adevărat unice, deoarece, nu doar că lovește cele două sectoare în plină expansiune ale GameFi și GambleFi, ci și joacă și în segmentul de meme-coin-uri cu octanism ridicat, unde banii vechi și noi vor curge cu siguranță în torrente puternice pe măsură ce iarna cripto se retrage.

Nu este nevoie de multă analiză pentru a vedea imediat propunerea de valoare în Meme Kombat și modul în care se ridică în comparație cu monede precum Pepe.

Puteți ține pasul cu evoluțiile la Meme Kombat pe X (fostul Twitter) și Telegram.

Sezonul 1 de Meme Kombat Season 1 începe curând și cuprinde cele mai de top meme-coin-uri

Meme Kombat Sezonul 1 va fi lansat după ce pre-vânzarea este epuizată. Jucătorii vor putea lupta cu 11 personaje meme, inclusiv Milady, Baby Doge, Doge, Floki, Kishu, Mong, Pepe, Shiba, Sponge și Wojak.
Contractul inteligent al lui Meme Kombat, bazat pe blockchain, a fost supus unui audit de securitate, care a fost trecut fără probleme majore, indicând potențialul său de succes în industria jocurilor de noroc și a pariurilor.

Noile personaje meme din sezonul 2 sunt programate să fie lansate în decembrie 2023. Oferta totală de tokenuri este de 120.000.000, cu 50% vândute în pre-vânzare, 30% alocate pentru recompense de miză și bătălii, 10% pentru recompensele comunității și 10% pentru lichiditatea de schimb descentralizată.

Prețul și aprovizionarea cu token-uri au fost ajustate cu un factor de 10, iar proiectul este doxxed de Matt Whiteman, director de operațiuni la North Technologies, o afacere de tranzacționare și analiză NFT.

Cumpără Meme Kombat

Puteți câștiga 112% APY daca mizați tokenul Meme Kombat în perioada de pre-vănzare

Spre deosebire de monedele meme precum Pepe, Meme Kombat le permite deținătorilor de tokenuri să mizeze pentru a câștiga și a obține un flux de venit pasiv.

Utilizatorii care fac staking câștigă 112%,o rentabilitate atât de mare este posibilă, deoarece proiectul a alocat 30% din oferta de token-uri pentru miza și recompense de luptă.

Odată ce platforma va deveni activă, deținătorii de tokenuri vor putea paria in timp real pe lupte din Meme Kombat Arena și vedea imediat rezultatele pe tabloul de bord live.

Meme combat știe că cheia către succes este viralitatea, iar echipa sa de marketing a avut grijă să vină cu o campanie publicitară de succes

Meme Kombat are o acoperire semnificativă pe site-urile de știri cripto și pe YouTube, inclusiv Coinpedia și Cryptonews. $MK a fost selectat drept unul dintre primele 5 meme-coin-uri pentru 2024 și ulterior de expertul în criptomonede Joe Parys și susținută de analistul cripto Michael Wrubel.

Moneda a fost, de asemenea, prezentată pe site-urile de jocuri și susținută de revizorul de pre-vânzări JacobCryptoBury, care a investit 1.000$ din banii lui câștigați cu greu. El crede că moneda ar putea oferi returnări de 100 de ori pentru cumpărătorii timpurii în perioada de presale.

Cumpără Meme Kombat

Posibilitatea de a face pariuri live va aduce creșteri uriașe pentru Meme Kombat, adaugând valoare pentru tokenurile $MK deținute de utilizatorii săi

Meme Kombat, o platformă de criptomonede, combină pariurile și jocurile de noroc, oferind o propunere profitabilă pentru investitorii timpurii. La un preț de$ 0.1667, tokenul $MK, poate fi achiziționat cu ETH, BNB sau USDT.
Se preconizează că industria jocurilor de noroc online va atinge 95 de miliarde de dolari până în 2023, tehnologia blockchain fiind potrivită pentru produse precum jocurile de noroc. Combinarea monedelor de jocuri și meme ar putea crește valoarea Meme Kombat la peste 1 miliard de dolari, trecînd cu mult peste valoarea Pepe.

Cumpără Meme Kombat

Te-ar mai putea interesa și
Borrell cere „să nu se deschidă cutia Pandorei a noilor războaie”
Borrell cere „să nu se deschidă cutia Pandorei a noilor războaie”
Înaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe al Uniunii Europene (UE), Josep Borrell, a cerut duminică "să nu se deschidă cutia Pandorei a noilor războaie" în faţa creşterii tensiunilor......
NN România a plătit 25 de milioane de euro către clienții ING Bank România în ultimii 10 ani, în baza parteneriatului de bancassurance încheiat între cele două entități pentru un milion de clienți
NN România a plătit 25 de milioane de euro către clienții ING Bank România în ultimii 10 ani, în baza parteneriatului ...
NN România și ING Bank România au susținut peste un milion de clienți să beneficieze de protecție financiară prin ...
Startup-ul theCoRD.ai, care a creat o soluţie AI pentru optimizarea şedinţelor online, vrea să se extindă în 10 ţări
Startup-ul theCoRD.ai, care a creat o soluţie AI pentru optimizarea şedinţelor online, vrea să se extindă în 10 ţări
Startup-ul românesc de tehnologie theCoRD, care a lansat prima soluție AI de team coaching din lume, anunță extinderea ...
A apărut un nou jucător pe piața de retail tip convenience. Un offshore cipriot are în plan investiții de un milion de euro în 15 magazine Good2Go
A apărut un nou jucător pe piața de retail tip convenience. Un offshore cipriot are în plan investiții de un milion ...
Offshore-ul cipriot Starlock Limited, care deține și Olimpian Park Oradea și Suceava, vrea să investească anul acesta ...