1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Prima piaţă online de piese de schimb pentru sectorul feroviar, lansată la InnoTrans Berlin. Soluţia, la îndemâna companiilor din România

Grupul francez Alstom a lansat în cadrul ediţiei din 2018 a târgului Innotrans Berlin prima piaţă online dedicată promovării și accesării de produse și servicii pentru sectorul feroviar. Marketplace-ul poate fi accesat din noiembrie inclusiv de către companii din România care găsesc cu greu componentele necesare reparării materialului rulant.

24 sep, 2018 | | ECONOMICA.net

Denumită StationOne, această platformă urmărește să aducă mai multă fluiditate în lanțul de aprovizionare al profesioniștilor în mobilitate, prin facilitarea identificării componentelor, efectuarea de comenzi și organizarea livrărilor.

StationOne propune componente și produse pentru mobilitate, cu specializare în toate zonele sectorului feroviar, inclusiv trenurile, infrastructura, depourile și stațiile.

Componentele includ, între altele, roți, motoare, suspensii, cabluri, buloane, camere, unelte pentru depouri, echipamente de protecție individuală și servicii cum ar fi de instalații, reparații, revizii, formare profesională și servicii de asistență tehnică.

"Pentru prima dată în industria noastră, StationOne va facilita procesul de aprovizionare al operatorilor și va permite diverșilor comercianți să acceseze clienți din întreaga lume printr-o singură platformă online", declară Didier Bohin, președintele StationOne.

StationOne este concepută ca o entitate juridică total independentă de Alstom. Aceasta funcționează într-un mediu dedicat și separat, care asigură o neutralitate totală în ceea ce privește produsele și serviciile oferite și o totală confidențialitate datorită sistemului de ultimă generație de securitate a datelor.

StationOne este deschis produselor și serviciilor de la toți comercianții din sectorul feroviar. Platforma este acum deschisă comercianților, iar în luna noiembrie 2018 va intra în funcțiune și pentru clienți.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO