1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Primăria Capitalei a amendat firmele de deszăpezire cu 30.000 lei

Operatorii de deszăpezire din Capitală au fost amendaţi cu 30.000 de lei, a anunţat Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), marţi, printr-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

05 ian, 2016 | Agerpres

'Inspectorii Primăriei Capitalei au amendat firmele de salubrizare responsabile cu deszăpezirea în cele şase sectoare ale Capitalei cu câte 5.000 de lei fiecare pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin în conformitate cu art. 5, lit. g din HCGMB 120/2010 privind Normele de Salubrizare ale Municipiului Bucureşti', relevă sursa citată.

Totodată, în cadrul acţiunii de control de marţi au fost somate 416 de persoane juridice, dintre care 217 de asociaţii de proprietari pentru că nu au curăţat zăpada şi gheaţa de pe trotuarele aferente imobilelor unde domiciliază sau îşi desfăşoară activitatea, conform obligaţiilor legale ce le revin.

Acţiunile de control privind obligaţia persoanelor fizice/juridice de a curăţa trotuarele de zăpadă şi gheaţă, dar şi a modului în care operatorii respectă planul de deszăpezire vor continua în zilele următoare.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO