1EUR = 4.8408 RON | Bucureşti 33 º

News

Primăria Capitalei comandă un studiu pentru cercetarea calității vieții din București și așteaptă oferte în două zile

Primăria Capitalei a publicat luni, 29 iunie, un anunț de cumpărare directă pentru “servicii de realizare a unui studiu de cercetare a nivelului de satisfacție, a calității vieții cetățenilor și a performanței serviciilor de interes public local din București”. Data limită de depunere oferte este 1 iulie 2020.

29 iun, 2020 | ECONOMICA.net

Valoarea estimată a contractului este de 120.000 lei iar criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut, potrivit anunțului postat luni în SEAP.

"Operatorii economici interesați vor transmite pe adresa de email [email protected]: - SOLICITARE DE PARTICIPARE la Achiziția Directa și un print screen din catalogul electronic SICAP cu REFERINTA serviciului personalizat pentru anunțul de publicitate, la codul CPV din anunț. În data de 02.07.2020 toți operatorii economici vor fi invitați să oferteze", se mai arată în anunț.

Precizăm că, de regulă, procedurile de achiziție publică de tipul "cumpărări directe" presupun termene scurte, de doar câteva zile, între momentul publicării anunțului și data limită pentru depunere oferte.

Obiectul contractului este realizarea unei cercetări sociale care să evidențieze modul în care cetățenii bucureșteni percep performanța serviciilor de interes public local prestate de municipalitate, să determine nivelul de satisfacție și al calității vieții (foto jos).

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO