1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Primăria Capitalei şi Ministerul Transporturilor înfiinţează un grup de lucru comun pentru fluidizarea traficului în Bucureşti

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, şi Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, au decis vineri înfiinţarea unui Grup de Lucru la nivelul Ministerului Transporturilor şi Primăriei Capitalei care să identifice soluţiile pentru fluidizarea traficului în Bucureşti şi zonele limitrofe. Vezi despre ce proiecte au discutat.

07 iul, 2017 | ECONOMICA.net

"Am discutat astăzi cu Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, proiecte vitale pentru bucureşteni şi nu numai, în ceea ce priveşte fluidizarea traficului din Bucureşti", a spus ministrul Transporturilor Răzvan Cuc pe pagina sa de Facebook.

Acesta a menţionat că soluţiile pentru decongestionarea Centurii Capitalei, situaţia Metrorex şi urgentarea lucrărilor la Magistrala 5 (Drumul Taberei - Eroilor) şi Magistrala 6 (1 Mai - Aeroport Otopeni), sau stadiul centurii feroviare a Bucureştiului au fost doar o parte dintre subiectele aflate pe agenda discuţiilor de vineri.

Capitala României se află pe locul trei în lume şi pe primul loc în Europa în topul celor mai aglomerate oraşe la orele de vârf în ceea ce priveşte traficul rutier, conform unui studiu realizat de Tom Tom, lider global în soluţii de navigare GPS, trafic şi hărţi.

De asemenea, Bucureştiul este pe locul cinci în topul global în ceea ce priveşte aglomeraţia în traficul rutier (media întregii zile) şi pe prima poziţie în Europa.

Bucureştiul este singurul oraş din UE în top 15 cele mai aglomerate metropole, conform Tom Tom 2017.
 
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO