1EUR = 4.7794 RON | Bucureşti 5 º

News

Primăria sectorului 6 vrea să construiască 100 de parcări verticale până în 2019

Consilierii locali ai sectorului 6 au aprobat, la ultima lor şedinţă, programul multianual de investiţii pentru 'Implementarea a 100 de sisteme de parcări inteligente verticale', la iniţiativa primarului Rareş Mănescu.

18 dec, 2015 | Agerpres

'Problema spaţiilor de parcare cu care se confruntă şoferii în Capitală este bine ştiută de ani de zile, iar sectorul 6 este unul dintre cele mai aglomerate. Suntem singura comunitate din România care a implementat sistemul smart-parking. Până acum, am construit aproape 70 de baterii smart-parking. Cererea este, în continuare, foarte ridicată, astfel că ne propunem să continuăm acest program cu încă 100 de sisteme', afirmă primarul Rareş Mănescu, citat într-un comunicat transmis vineri AGERPRES.

Potrivit graficului de eşalonare financiară a programului multianual de investiţii privind achiziţionarea a 100 de sisteme de parcări inteligente verticale în sectorul 6, programul se va derula în perioada 2016 - 2019, iar costurile estimate se ridică la 32,176 milioane de euro.

Conform unei hotărâri a Consiliului Local, finanţarea obiectivului va fi realizată din bugetul sectorului 6 şi din alte surse de finanţare, programul multianual de investiţii urmând să fie revizuit, adaptat şi aprobat anual în perioada 2016 - 2019.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO