1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Primarul general al Capitalei, desemnat să contracteze un expert independent pentru selecţia membrilor CA al RADET - proiect

Odinea de zi a şedinţei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) include şi trei puncte referitoare la RADET - unul dintre ele vizează desemnarea primarului general pentru a contracta un expert independent pentru selecţia prealabilă a administratorilor provizorii în Consiliul de Administraţie (CA) al regiei, iar celelalte două proiecte se referă la mandatarea CA al RADET pentru a lua "toate măsurile necesare continuării actrivităţii şi garantării livrării agentului termic", precum şi la desemnarea împuternicitului CGMB, care să semneze contractul de mandat cu administratorii provizorii, potrivit News.ro.

20 sep, 2016 | News.ro

Primul proiect de hotărârevizează desemnarea primarului general, prin Directia Generală de Achiziţii, să contracteze un expert independent care să facă selecţia membrilor CA al RADET. Proiectul prevede că expertul poate fi persoană fizică sau juridică specializată în recrutarea resurselor umane, care în termen de trei zile de la încheierea contractului de achiziţii va trebui să înceapă procedura de "evaluare/selecţie prealabilă" a membrilor CA al RADET.

Conform proiectului, Consiliului de Administraţie al RADET va avea şapte membri: 6 persoane evaluate şi selectate de expertul independent şi un reprezentant al Ministerului Finanţelor.

Celălalt proiect de hotărâre referitor la activitatea regiei mandatează CA al RADET să ia "toate măsurile tehnice, juridice şi economice necesare pentru asigurarea continuităţii activităţii RADET, în vederea garantării livrării agentului termic pentru populaţie şi pentru instituţiile racordate la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică".

Cel de-al treilea proiect de hotărâre CGMB se referă la desemnarea împuternicitului CGMB să semneze contractul de mandat cu administratorii provizorii în CA al RADET.

RADET se află în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi este administratorul celui mai mare sistem de termoficare din România. Regia asigură 74% din necesarul de energie termică al Capitalei. 95% din consumatori sunt de tip casnic, restul fiind de tip social şi industrial (instituţii publice şi companii).

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO