1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Prime de 150 de lei pentru cei 2.000 de salariaţi ai societăţii Rulmenţi SA Bârlad

Cei 2.000 de salariaţi ai societăţii Rulmenţi SA Bârlad vor beneficia de prime de Crăciun de 150 de lei fiecare, iar angajaţii care au copii vor primi şi dulciuri în valoare de 35 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

19 dec, 2013 | Mediafax

Fiecare salariat de la societatea Rulmenţi SA Bârlad, cel mai mare agent economic din judeţul Vaslui, va beneficia de o primă de 150 de lei, constând în 15 tichete cadou a câte 10 lei fiecare.

În plus, toţi angajaţii care au copii vor primi pachete cu dulciuri în valoare de 35 de lei.

"Din păcate, valoarea acestor prime acordate salariaţilor de Crăciun a scăzut de la an la an, în condiţiile în care, de exemplu, în urmă cu trei ani, fiecare salariat primea câte 215 lei. Totuşi, am reuşit să constituim două fonduri de premiere pentru cei mai vechi salariaţi ai fabricii, ca un semn de recunoştinţă pentru aceştia", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX liderul Sindicatului Liber "Rulmentul" Bârlad, Vasile Roşca.

Un număr de 22 de salariaţi de la Rulmenţi SA Bârlad, cu o vechime de peste 40 de ani în cadrul societăţii, vor fi recompensaţi, în plus, cu o primă de 100 de lei fiecare. Acestora li se adaugă alţi 250 de angajaţi cu o vechime cuprinsă între 35 şi 40 de ani în fabrica bârlădeană care se vor bucura de un bonus de sărbători de 50 de lei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO