1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Bonusuri de 8 milioane de lei pentru salariaţii SIF Transilvania

Cheltuielile cu cei 72 de salariaţi ai societăţii de investiţii financiare SIF Transilvania (SIF3) au crescut cu 15% (1,9 milioane de lei) pe primul semestru al acestui an, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, mai ales ca urmare a bonusurilor. Fondul de participare a salariaţilor la profitul de anul trecut este de 8,5 milioane de lei, potrivit raportului companiei.

12 aug, 2013 | | ECONOMICA.net

SIF Transilvania (SIF3) a constituit provizioane de peste 8,5 milioane de lei (inclusiv costuzrile fiscale), pentru constituirea fondului de participare a personalului la profitul societăţii, potrivit raportului semestrial emis de societate şi trimis la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Cei 72 de salariaţi sunt recompensaţi net cu 8 milioane de lei net, ceea ce ar însemna o primă medie de peste 111.000 de lei. Raportul nu dă detalii despre cotele de participarea în funcţie de poziţia deţinută în societate.

Dintre cei 72 de salariaţi, 8 sunt directori (la sediu şi la reprezentanţe), 37 sunt responsabili de procesul de administrare a activelor SIF Transilvania şi 16 angajaţi în compartimentul administrativ propriu.

Activele nete (valoarea portofoliului) SIF Transilvania erau de un miliard de lei (1.008 milioane) la 30 iunie 2013, în scădere cu 13% faţă de anul anterior.

SIF3 a câştigat 140 de milioane de lei în primele şase luni ale anului şi 212 milioane de lei anul trecut, cea mai mare parte a acestei sume rezultând din vânzarea de acţiuni Erste, primite la schimb pentru acţiunile BCR, ca şi din vânzarea de acţiuni BRD.

Cheltuielile cu personalul au fost de 14,4 milioane de lei pe Semestrul 1 2013.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO