1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 10 º

News

Primele imagini în detaliu cu Dacia Dokker şi Dokker van VIDEO

La doar câteva zile după publicarea primelor imagini oficiale cu Dacia Dokker şi Dokker van, iată că apar noi fotografii care ilustrează detaliile cu care vor să surprindă cele două modele ce vor fi prezentate, în toamnă, la Salonul Auto de la Paris.

29 iun, 2012 | ECONOMICA.net

Dacia Dokker şi Dokker van vor fi asamblate la uzina Renault de la Tanger Maroc ca şi monovolumul Dacia Lodgy.

Tot la Salonul Auto de la Paris, Dacia va prezenta şi o maşină nouă pe care presa de specialitate a numit-o până acum Logan 2. Vicepreşedintele Dacia a declarat pentru ECONOMICA.NET : Este vorba despre o maşină cu totul şi cu totul nouă, o maşină cu o atracţie magnetică

Dokker va fi mai înaltă cu 12 centrimetri faţă de Lodgy şi cu 15 centimetri mai scurtă decât monovolumul, conform presei franceze. Uşile din spate vor fi culisante, iar cele de la hayon se vor deschide ca la Logan MCV.

Dacia nu precizează preţurile noilor modele, dar presa franceză vorbeşte despre preţuri sub 9.000 euro.

Dacia Dokker este un vehicul cu cinci locuri, practic şi polivalent, disponibil cu una sau două uşi laterale culisante. Dispunând de un portbagaj generos şi oferind o modularitate intuitivă, Dokker este perfect adaptată clienţilor care îşi doresc un vehicul cu posibilităţi multiple de utilizare, care să asigure atât o călătorie în condiţii de confort pentru cinci adulţi, cât şi transportul, la nevoie, a unor obiecte voluminoase", se arată într-un comunicat al Dacia.

Dokker van, versiunea utilitară, se adresează clienţilor din zona comercială, respectiv întreprinzători şi societăţi comerciale. Furgoneta nu va dispune de motorul dCi de 110 cai putere, motorizările fiind inferioare celor de pe Lodgy.

"Numele Dokker este derivat din cuvântul « dockworker» din limba engleză, cu referire la muncitorii care asigură încărcarea şi descărcarea navelor într-un port. Termenul subliniază astfel capacitatea mare de încărcare a celor două vehicule, adaptabilitatea şi robusteţea lor", se precizează în comunicat.

Cea mai nouă maşină lansată de Dacia a avut loc în luna martie şi a vizat monovolumul Lodgy, primul model produs în afara României, la preţuri pornind de la 9.500 euro (TVA inclusă).

Sursa foto: Inautonews.com

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO