1EUR = 4.7729 RON | Bucureşti 16 º

After Business

Primele reclame cu noile modele Dacia Sandero şi Sandero Stepway VIDEO

Dacia a prezentat noile modele Sandero şi Sandero Stepway la Salonul Auto de la Paris. Nu a trecut mult timp şi au apărut şi primele reclame cu cele două modele.

01 oct, 2012 | ECONOMICA.net

Noul Sandero este prezentat ca un model destinat cuplurilor tinere care doresc simplitate şi funcţionalitate, dar totodată, noul Sandero este disponibil şi cu un senzor de parcare pentru partea din spate şi sistemul multimedia Media Nav.

 

 

Vezi şi Prima reclamă cu Dacia Logan 2 VIDEONoul Sandero Stepway este prezentat ca un automobil pentru tinerii pasionaţi de călătorii.


Cât costă Dacia Logan 2 şi Sandero 2. Vezi preţurile oficiale


 Modelele Sandero şi Sandero Stepway pot fi comandate în România începând cu 1 octombrie 2012.

Pe lângă împrospătarea design-ului, noile Logan şi Sandero preiau inovaţii aduse în această primăvară de modelul Lodgy, precum sistemul Media Nav prin care anumite funcţii ale maşinii, precum radioul sau navigaţia, pot fi controlate cu ajutorul unui ecran tactil de şapte inci aşezat pe planşa de bord.

Totodată, noile modele pot fi echipate cu noi motorizări, cu un consum mai redus de carburant şi în acelaşi timp emisii poluante mai scăzute.

Motorul dCi 90 aduce în premieră emisiile sub 100 grame dioxid de carbon pe kilometru, în timp ce noua motorizare TCe3 cu trei cilindri, pe benzină, de 0,9 litri, oferă o eficienţă sporită.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO