1EUR = 4.7340 RON | Bucureşti 32 º

Auto

Primul credit în programul Prima Maşină 2016 a fost acordat de Alpha Bank România

Alpha Bank România continuă programul 'Prima Maşină' şi acordă primul credit în cadrul noului plafon, potrivit unui comunicat al băncii.

07 iul, 2016 | Agerpres

Clienţii care aleg programul 'Prima Maşină' au posibilitatea de a achiziţiona un autovehicul nou, în valoare de maximum 60.000 lei (preţ cu TVA). Creditul este disponibil în lei şi se acordă pe o perioada de maximum cinci ani, iar avansul solicitat este de minimum 5% din valoarea autovehiculului, se arată într-un comunicat.

Clienţii pot afla în unităţile băncii, suma pe care o pot accesa în baza acordului de interogare cu ANAF (pentru clienţii cu venituri din salarii). Răspunsul din partea băncii cu privire la aprobarea cererii de credit în cadrul Programului Prima Maşina este obţinut în 24 de ore de la momentul depunerii documentaţiei complete. Ulterior, dosarul de credit este prezentat spre aprobare Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii.

Prin intermediul partenerilor săi tradiţionali în domeniul asigurărilor, Alpha Bank oferă clienţilor şi posibilitatea de a încheia o asigurare CASCO pe toată perioada creditului, încheierea acesteia fiind obligatorie în cadrul acestui program.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO