1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

Extern

Procuratura federală americană citează Boeing pentru informaţii privind producţia avioanelor 787 Dreamliner din Carolina de Sud

Procuratura federală din Statele Unite a trimis o citaţie Boeing pentru informaţii referitoare la producţia avioanelor 787 Dreamliner din Carolina de Sud, au declarat două surse apropiate situaţiei, citate de publicaţia Seattle Times, transmite Reuters.

30 iun, 2019 | News.ro

Citaţia a fost emisă de Departamentul de Justiţie, care desfăşoară şi o investigaţie penală referitoare la certificarea şi designul avionului 737 MAX, după cele două accidente fatale produse într-un interval de numai cinci luni, potrivit News.ro.

Nu este clar dacă citaţia a fost emisă de aceiaşi procurori care coordonează investigaţia referitoare la 737 MAX, mai scrie sursa citată.

Avioanele 737 MAX au fost consemnate la sol la nivel mondial după prăbuşirea unei aeronave a companiei Ethiopian Airlines, în care toţi cei 157 de oameni aflaţi la bord şi-au pierdut viaţa, la numai cinci luni de la o prăbuşire similară a unui avion al operatorului Lion Air, în Indonezia, în care au murit 189 de oameni.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO