Producătorul de acoperişuri Bravo Europa investeşte trei milioane de euro în extinderea fabricii de la Fundulea

Compania Bravo Europa a anunţat luni că investește peste trei milioane de euro în extinderea spațiilor și a capacităților de producție și depozitare din România. Astfel, compania vrea să atingă o cifră de afaceri de 200 de milioane de lei în 2021, după ce anul trecut a ajuns la 185 de milioane de lei (aproape 38 de milioane de euro), o creștere de 37% față de 2019, pe piața din România.
Ion Dobreanu - lun, 14 iun. 2021, 17:07
Producătorul de acoperişuri Bravo Europa investeşte trei milioane de euro în extinderea fabricii de la Fundulea

Compania este pe plan local cu o fabrică la Fundulea (județul Călărași) și cu un portofoliu important de produse pe care le distribuie în Europa de Est. Propunându-și să își consolideze poziția de top pe care o ocupă, Bravo Europa investește masiv în majorarea capacității de producție, a sortimentației de produse și în creșterea calității produselor și serviciilor.

Filiala Bravo Europa din România își desfășoară activitatea la Fundulea într-o fabrică care se întinde pe o suprafața de 10.000 metri pătrați, și este una dintre cele mai moderne și mai mari fabrici de profil de pe continent, având peste 37 de linii de producție de ultimă generație.

Aici compania produce și livrează peste 6,5 milioane de m2 de țiglă și tablă cutată, procesează peste 20.000 de tone de tablă anual și livrează către peste 1000 de clienți din sud estul Europei.

Peste 160 de angajați calificați deservesc piețele aceastei regiuni atât de la sediu cât și din teren.

În contextul evoluției pieței și a modificărilor cerințelor acesteia, compania își propune să-și îmbunătățească continuu oferta de produse și servicii, să ofere și mai multă valoare partenerilor și împreună să garanteze consumatorilor alegerea făcută.

Compania acționează conform unei viziuni la nivel european, susținută de o continuă și ambițioasă expansiune locală și regională.

Întreaga strategie de dezvoltare se bazează pe un amplu program de investiții care se întinde pe trei ani și presupune trei etape distincte:

Prima etapă, 2019-2020 s-a concentrat pe investiții în creșterea capacității de producție și extinderea portofoliului de produse ale principalelor branduri promovate în România: Bravo – soluția inteligentă și Belprofile – Grijă pentru viaţa casei:
• Noi profile de țiglă: Belprofile Riviera, Belprofile Sierra (simetric) și Belprofile Monaco (simetric);
• Linie nouă de producție Belprofile Click; (trei modele)
• Țiglă metalică Bravo Classic, Optim și Basic
• Tablă cutată: H18 și H6
• Linie de șipcă metalică
• Linie automată de accesorii
• Extinderea capacității de producție de sistem de scurgere

Cea de-a doua etapă, 2020 – 2021, se referă la dezvoltarea capacităților logistice și presupune construirea unei noi hale de depozitare, extinderea spațiilor și platformelor existente pentru creșterea capacității logistice.

În cea de-a treia etapă, 2021 – 2022, compania va investi în creșterea eficienței și a calității serviciilor prin:
Digitalizare – maximizarea performanței, service level crescut și eficientizare prin implementarea unui nou sistem ERP
Dezvoltare angajați – prin specializarea și implementarea unor sisteme performante de organizare și dezvoltare personală.

BRravo Europa este un grup internațional, având 4 unități de producție în România, Cehia, Germania și Franța, ale căror produse sunt comercializate de mai bine de 20 de ani în peste 2.500 de magazine din 20 țări europene: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Liechtenstein, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia și Ungaria. Iar planurile de viitor sunt pentru o continuuă expansiune.

BRAVO Europa este un grup internațional de companii cu sediul central la Viena. Înființată în 2001 în România, compania s-a dezvoltat la nivel European fiind unul dintre principalii producători și distribuitori de soluții metalice de acoperire și placare.

Te-ar mai putea interesa și
Wizz Air se aşteaptă la creşterea capacităţii de zbor în această vară, aproape de nivelul de dinaintea pandemiei
Wizz Air se aşteaptă la creşterea capacităţii de zbor în această vară, aproape de nivelul de dinaintea pandemiei
Wizz Air, compania aeriană low-cost din Ungaria, se aşteaptă în iulie şi august la o creştere a capacităţii de zbor între 90% şi 100% din nivelul de dinaintea pandemiei, pe fondul......
Mediul de afaceri românesc rămâne incert pe fondul riscurilor legate de al patrulea val al pandemiei – raport
Mediul de afaceri românesc rămâne incert pe fondul riscurilor legate de al patrulea val al pandemiei – raport
 Mediul de afaceri românesc rămâne în continuare incert, ca urmare a impactului economic pe care îl poate avea un posibil ...
Consum record de energie electrică azi, pentru perioada de vară. Centralele pe cărbune duduie
Consum record de energie electrică azi, pentru perioada de vară. Centralele pe cărbune duduie
Vremea caniculară din România aduce un nou record al consumului instantaneu de energie electrică, iar cărbunele este ...
Năsui: Zero taxe pe salariul minim e o măsură care începe de la 1 ianuarie 2022, într-un sector privat. Poate fi HoReCa
Năsui: Zero taxe pe salariul minim e o măsură care începe de la 1 ianuarie 2022, într-un sector privat. Poate fi HoReCa
Neimpozitarea salariului minim ar putea fi o soluţie pentru păstrarea forţei de muncă în ţară, iar această măsură ...