Producătorul de software TotalSoft, afaceri de peste 31 mil. euro în 2022, în creștere cu 26%

Producătorul de software TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi jucători de profil de pe piaţa locală, a închis anul 2022 cu afaceri de peste 31 de milioane de euro, în creştere cu peste 26% comparativ cu anul precedent, potrivit unui comunicat al companiei. În acelaşi timp, TotalSoft şi-a mărit numărul de angajaţi ca urmare a recrutării constante de noi talente pentru a susţine ritmul de creştere.
Lidia Neagu - joi, 16 mart. 2023, 19:24
Producătorul de software TotalSoft, afaceri de peste 31 mil. euro în 2022, în creștere cu 26%

„Rezultatele financiare ale TotalSoft reflectă o strategie atent construită, susţinută de o echipă de specialişti şi de investiţiile continue în soluţiile noastre principale. (…) Acest lucru se poate observa în satisfacţia şi încrederea clienţilor şi partenerilor noştri, atât locali, cât şi externi. Am crescut an de an, iar acest lucru ne determină să continuăm în direcţia integrării de noi tehnologii în produsele existente, să investim în dezvoltarea de noi soluţii, să atragem parteneriate de calitate şi noi talente care să rezoneze cu valorile companiei”, a spus Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft.

Anul trecut, TotalSoft a investit aproximativ 5 milioane de euro în dezvoltarea de produse, cu 13% mai mult decât în 2021, concentrându-se în acelaşi timp pe atragerea de noi parteneri. De asemenea, veniturile recurente au reprezentat în 2022 aproximativ 60% din cifra de afaceri.

În 2022, compania a înregistrat o creştere constantă pe toate diviziile de business, cele mai mari creşteri fiind generate de soluţiile Charisma Financial Services, Charisma HCM şi Charisma ERP. „Astfel, soluţia Charisma Financial Services a înregistrat o creştere semnificativă faţă de anul 2021, alimentată de dezvoltarea unor noi proiecte pentru clienţi externi şi de implementarea unor soluţii privind raportări legale, cum ar fi IFRS şi SAF-T. Această soluţie emblematică a crescut amprenta TotalSoft pe pieţele externe, Charisma Financial Services fiind utilizată non-stop, în întreaga lume.”

Pe de altă parte, Charisma ERP şi Charisma HCM au contribuit la creşterea de anul trecut prin intermediul proiectelor derulate în special în domeniile producţiei, distribuţiei, serviciilor şi construcţiilor.

„În 2022, TotalSoft a investit într-o nouă generaţie de soluţii Charisma ERP şi Charisma HCM, care includ noi tehnologii şi funcţionalităţi, şi a dezvoltat peste 200 de proiecte pentru clienţii existenţi, în vederea alinierii aplicaţiei la raportarea legală (de exemplu, SAF-T, e-Facturare, e-Transport)”.

TotalSoft, companie românească fondată în 1994, este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, Healthcare și BI) din Europa Centrală. Compania are o echipă de 600 de specialiști și proiecte în peste 40 de țări de pe patru continente. 

TotalSoft este unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing și unul dintre primii 10 furnizori europeni de soluții ERP și HCM.

În toamna anului 2016, TotalSoft a fost achiziționată de Logo Yazilim A.S. (Logo).

Te-ar mai putea interesa și
Prigojin susține că peste 5.000 de infractori ruși au fost grațiați după ce au luptat în Ucraina în trupele Wagner
Prigojin susține că peste 5.000 de infractori ruși au fost grațiați după ce au luptat în Ucraina în trupele Wagner
Peste 5.000 de infractori au fost graţiaţi după ce şi-au încheiat contractele în baza cărora au luptat în cadrul grupării ruse de mercenari Wagner împotriva Ucrainei, a anunţat sâmbătă......
Mihai Tudose: Pensiile militare nu sunt pensii speciale. Nu l-am văzut pe Cioloș să refuze pensia de comisar european
Mihai Tudose: Pensiile militare nu sunt pensii speciale. Nu l-am văzut pe Cioloș să refuze pensia de comisar european
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat ă, pe lângă Nicolae Ciucă, despre care a afirmat că are o pensie de 18.000 ...
Ciolacu: Fitch a îmbunătățit perspectiva de țară a României. După trei ani am reușit să stabilizăm țara. Asta e diferența între actuala coaliție și niște gnomi guralivi de dreapta
Ciolacu: Fitch a îmbunătățit perspectiva de țară a României. După trei ani am reușit să stabilizăm țara. Asta ...
Agenţia de rating Fitch a îmbunătăţit perspectiva de ţară a României şi a reconfirmat ratingul, iar asta înseamnă ...
Ucraina anunță că a reușit să stabilizeze situația în zona orașului Bahmut
Ucraina anunță că a reușit să stabilizeze situația în zona orașului Bahmut
Şeful Statului Major al Armatei ucrainene, Valeri Zalujni, a afirmat că trupele sale au reuşit să stabilizeze situaţia ...