1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Producătorul italian de instrumente de scris Montegrappa deschide un magazin în hotelul Marriott

Montegrappa, cel mai vechi producător de instrumente de scris din Italia, va deschide la sfârşitul lunii septembrie în Galeria Comercială The Grand Avenue de la parterul hotelului JW Marriott din Bucureşti primul magazin din România şi din sud-estul Europei.

27 aug, 2012 | Mediafax

Magazinul Montegrappa va comercializa inclusiv linia Tibaldi, o serie limitată a producătorului italian, realizată din metale preţioase.

Produsele Montegrappa, care încorporează metale preţioase, sunt distribuite în exclusivitate în România de compania Resonor, distribuitor oficial pe piaţa românească a brandului exclusivist de telefoane mobile de lux Mobiado.

Montegrappa a fost înfiinaţată în anul 1912 în oraşul Bassano del Grapa, din nord-vestul Italiei. Preţurile produselor fabricate de compania italiană pot ajunge până la câteva zeci de mii de euro.

În galeria comercială The Grand Avenue mai funcţionează magazine Valentino, deschis în decembire anul trecut, Louis Vuitton, deschis în 2008, Stefanel, Mihai Albu, Galt Orologerie Elveţiană sau Rolex.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO