1EUR = 4.8319 RON

Companii

Producătorul Magiunului de prune Topoloveni face donații către centrele de carantină

Sonimpex Topoloveni, firma care produce binecunoscută marca "Magiun de prune Topoloveni", donează din produsele sale pentru cei aflați în carantină, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

16 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Astfel, luni, 16 martie 2020, în colaborare cu voluntari ai Organizației de Serviciu Comunitar Rotary Club București Cișmigiu, Sonimpex  Topoloveni a donat către centrele de carantină, 1000 de borcane de magiun de prune, 250 de borcane de magiun de struguri și 120 de borcane de dulceață de căpșune - produse 100% naturale românești marca Topoloveni și Topoloveana.

 
Firma susține în documentul transmis că această este doar una dintre acțiunile pe care și le propune ca să ajute românii în perioada de criză. Prin acest gen, compania din Topoloveni dorește ca să atragă atenția altor potențiali donatori din România asupra importanței carității pentru comunitate în aceste momente și ii chemă pe cei care pot contribui la această inițiativă să i se alăture.

"Că producători de alimente suntem direct răspunzători de sănătatea românilor și direct implicați în ieșirea din situația de criză sanitară și alimentară actuală", se precizează în comunicat.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO