Produsele Abatorului Periș vor fi prezente în magazinele cora. Cele două companii au intrat într-un parteneriat

Carnea de Periș, procesată de Abatorul Periș, a doua cea mai mare unitate de procesare a cărnii de porc din România, va fi prezentă în hypermarketurile cora, în spații special amenajate și branduite. Primul astfel de "magazin în magazin" se află în cora Pantelimon.
Alina Stanciu - joi, 02 dec. 2021, 14:08
Produsele Abatorului Periș vor fi prezente în magazinele cora. Cele două companii au intrat într-un parteneriat

Abatorul Periș, a doua cea mai mare unitate de procesare a cărnii de porc din România, intră cu produsele sale în lanțul Cora, urmare a unui parteneriat ce debutează cu hypermarketul Pantelimon, potrivit unui comunicat al retailerului. Este vorba despre „un magazin în magazin” ce operează sub brandul Periș și care se va afla de la începutul anului viitor și în celelalte hipermarketuri cora din București și Ploiești.

Carmangeria “Periș” deschisă în hipermarketul cora Pantelimon din București va comerciaaliza produse proaspete din carne de proc și mezeluri, livrate zilnic de Abatorul Periș situat la doar 54 de km de magazin.

„Produsele noastre sunt exclusiv din porc 100% românesc, adică porc născut, crescut și sacrificat în România. Pandemia ne-a determinat pe toți să ne interesăm mai mult de originea produselor pe care le consumăm, să cumpărăm mai mult produse românești. Avem parteneriate strategice cu fermieri români, astfel că am reușit să ne asigurăm necesarul de porci din România pentru produsele Periș. Acest nou parteneriat cu cora se înscrie în eforturile noastre de susținere a fermierilor și producătorilor români și de încurajare a consumului de produse românești.”, a spus Mihaela Bābeanu, Marketing Manager Abatorul Periș.

„Ne bucură parteneriatul cu Abatorul Periș, care confirmă preocuparea noastră de a aduce în hipermarketurile cora produse românești de cea mai bună calitate, provenite de pe lanțul scurt de aprovizionare. Consumatorii vor putea găsi, pentru început, produse din carne de porc proaspete și o gamă de mezeluri în hipermarketul cora Pantelimon, într-un spațiu special amenajat și intitulat „Periș” . Ne dorim să extindem acest program și în alte hipermarketuri cora din proximitatea procesatorului”, a spus Narcis Duțan,

Inaugurat în iulie 2015 și beneficiind de investiții de peste 20 milioane de euro, Abatorul Periș este a doua cea mai mare â unitate de procesare a cărnii de porc din România, cu o capacitate de abatorizare de peste 500.000 de capete porc pe an. Societatea Abatorul Periș S.A. este deținută de holdingul Agricover, cu afaceri în domeniul agricol, care a preluat business-ul în 2015, de la Romsuintest Periş, companie afla­tă în procedura de faliment.

Compania are peste 600 angajati, operează un lanț propriu de 24 de magazine de desfacere în București și împrejurimi, susține în mod activ parteneriate cu ferme de porci din România și lucreaza cu cele mai importante lanțuri comerciale din țară.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, operează în prezent 10 hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.  cora este primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România, din 2013. Începând cu 2020 serviciul coraExpress extinde accesul la cumpărături online, prin comenzi din aplicațiile Glovo, Food Panda și Tazz, cu livrare în mai puțin de 60 de minute.

 

Te-ar mai putea interesa și
Ordinea mondială construită după 1945 este „în pragul distrugerii” – Amnesty International
Ordinea mondială construită după 1945 este „în pragul distrugerii” – Amnesty International
 Ordinea mondială construită după 1945 este "în pragul distrugerii", a avertizat secretara generală a Amnesty International, Agnes Callamard, cu prilejul publicării raportului anual al......
Biden doreşte să trimită arme în Ucraina „chiar din această săptămână”
Biden doreşte să trimită arme în Ucraina „chiar din această săptămână”
Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat marţi că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în ...
Poliția din Republica Moldova confiscă peste un milion de euro, după o reuniune a unor opozanţi în Rusia
Poliția din Republica Moldova confiscă peste un milion de euro, după o reuniune a unor opozanţi în Rusia
Poliţia din Republica Moldova a anunţat marţi că a confiscat echivalentul a peste un milion de euro de la aproximativ ...
Vizită rară a unei delegaţii nord-coreene în Iran
Vizită rară a unei delegaţii nord-coreene în Iran
O delegaţie oficială nord-coreeană condusă de un responsabil economic a plecat spre Iran, a anunţat agenţia de stat ...