Profi a deschis şase noi magazine. Reţeaua acoperă 341 de localităţi

Profi continuă extinderea reţelei, inaugurând, joi, câte un magazin în Bucureşti, Zemes, Dej, Bistriţa, Peciu Nou şi Dorneşti, au anunţat reprezentanţi ai retailerului.
Economica.net - joi, 14 sept. 2017, 11:44
Profi a deschis şase noi magazine. Reţeaua acoperă 341 de localităţi

Magazinele inaugurate în Bucureşti funcţionează în format City. Unul este în sectorul 2 şi se întinde pe o suprafaţă totală de 202 metri pătraţi, din care suprafaţă de vânzări măsoară 109 mp, iar al doilea din sectorul 4 are o suprafaţă totală de 202 mp şi o sala de vânzări de 113 metri pătraţi.

La Zemes, Dorneşti şi Peciu Nou magazinele funcţionează în format Loco.Unitatea din Zemes, judeţul Bacău, are o suprafaţă totală de 286 metri pătraţi, din care suprafaţă de vânzări este de 210 metri pătraţi.

Magazinul din Dorneşti, judeţul Suceava, are o suprafaţă totală de 380 metri pătraţi, din care sala de vânzări măsoară 218 metri pătraţi.

Cu o suprafaţă totală de 348 mp şi o suprafaţă de vânzări este de 230 mp, unitatea din Peciu Nou este a 55-a din judeţul Timiş.

Magazinul din Dej, judeţul Cluj, se prezintă în format City şi are o suprafaţă totală de 351 mp, cu o sală de vânzări de 243 mp.

În Bistriţa, jud. Bistriţa Năsăud, şi-a deschis azi porţile un al doilea magazin în format Standard, cu o suprafaţă totală de 563 mp, din care suprafaţă de vânzări ocupă 372 mp.

Prin magazine prezente în 341 de localităţi şi o echipa de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul atrage un fond de investiții coreean în proiectul centralei nucleare cu SMR americane de la Doicești. Nuclearelectrica, solicitată să mai vină cu bani
Guvernul atrage un fond de investiții coreean în proiectul centralei nucleare cu SMR americane de la Doicești. Nuclearelectrica, ...
Ministerul Energiei a introdus pe ordinea de zi a ședinței Adunării Generale a Acționarilor Nuclearelectrica un punct prin care solicită introducerea unui nou investitor în acționariatul......
Uniunea Europeană a raportat excedent comercial în 2023, după deficitul comercial record din 2022 – date Eurostat
Uniunea Europeană a raportat excedent comercial în 2023, după deficitul comercial record din 2022 – date Eurostat
Balanţa comercială a Uniunii Europene a înregistrat în 2023 un excedent de 38 miliarde de euro, un contrast semnificativ ...
Germania: Acord salarial la Lufthansa. Grevă evitată de Paşte
Germania: Acord salarial la Lufthansa. Grevă evitată de Paşte
Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns ...
Noul şef al H&M se inspiră din strategia Zara
Noul şef al H&M se inspiră din strategia Zara
Noul şef al Hennes & Mauritz AB (H&M), Daniel Erver, a declarat că al doilea mare retailer de îmbrăcăminte din lume ...