1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 23 º

Companii

PROFI a donat măști de protecție pentru medici și polițiști

Compania PROFI a a anunțat, prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net,  că a donat în această săptămâna 1000 de măști de protecție către rețeaua de sănătate Regina Maria și alte 100 către inspectoratele de poliție Timiș și Arad. Aceste măști sunt identice cu cele care protejează sănătatea miilor de angajați PROFI din magazine și depozite, oameni care, vânzând bunuri pentru populație, se află în prima linie a luptei cu pandemia Covid-19, muncă lor neputându-se face de acasă.

28 mar, 2020 | ECONOMICA.net

„Mai mult că oricând, în astfel de momente trebuie să dăm dovadă de solidaritate implicându-ne direct în eforturile pe care întreaga societate le face pentru a depăși cu bine și cât mai repede criză care ne afectează pe toți," a declarat Pawel Musial, Director general  al lanțului de magazine PROFI.

„Orice acțiune care protejează suplimentar categoriile profesionale expuse direct la contactul cu alte persoane împiedică răspândirea epidemiei, salvează vieți omenești și aduce mai aproape momentul când societatea va reveni la o viață normală", a mai precizat Pawel Musial

Pentru a asigura un mediu de lucru cât mai sigur pentru angajații săi și că urmare a lipsei de pe piață a măștilor din material textil sau de hârtie, PROFI a creat un model propriu de mască, din plastic transparent, care oferă un plus de protecție celor care o poartă, deoarece le acoperă nu doar nasul și gura, ci și ochii. Statistici medicale atestă că virusurile ajung în organism în proporție de 85% prin gură, 10% prin nas și 5% prin ochi.

Fiind solidară cu medicii care reprezintă una dintre categoriile cele mai expuse în lupta cu noul virus, PROFI a donat către Rețeaua de Sănătate Regina Maria 1000 de astfel de măști din plastic.

 "Vizierele primite de la dumneavoastră minimizează riscul infectării cu virusul SARS-Cov2 (coronavirus), a afirmat doctorul Nirvana Georgescu, medic pneumolog la spitalul Regina Maria, din București.

 O altă categorie de expusă la contaminare sunt polițiștii și jandarmii și din acest motiv compania a a donat inspectoratelor județene de poliție din Timișoara și Arad astfel de echipamente de protecție din plastic.

Cu peste 1200 de magazine și 18.000 de angajați în mai bine de 500 de localități, în multe dintre ele fiind singurul retailer alimentar, PROFI se află în situația de a fi o rețea care își asumă misiunea de a acționa ca organizație privată ce hrănește populația la nivel național.


loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO