Kaufland, Metro şi Profi angajează pe bandă rulantă. Vezi ce se caută

Dacă vrei să-ţi schimbi locul de muncă sau vrei să te angajezi, ECONOMICA.NET îţi prezintă ce se caută acum la marile magazine de retail.
Economica.net - lun, 19 nov. 2012, 22:03
Kaufland, Metro şi Profi angajează pe bandă rulantă. Vezi ce se caută

Profi

Retailerul Profi angajează 30 de manager trainee-şef de magazin în toate oraşele. Pentru detalii, click aici. Pentru oraşele Arad, Bucureşti, Deva, Oradea şi Timişoara se caută achizitor produse proaspete. Candidatul ideal trebuie să deţină studii superioare, abilităţi de organizare, comunicare şi negociere, cunoştinţe operare PC şi cunoştinţe de limba engleză. Pentru detalii, click aici.

Zeci de locuri sunt disponibile pentru casieri şi lucrători comerciali în oraşele, Bistriţa, Brăila, Cluj-Napoca, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Tulcea, Arad, Braşov, Iaşi, Satu-Mare, Timişoara, Tîrgu-Mureş, Bucureşti, Constanţa, Focşani, Galaţi şi Târgu Jiu. Vrei să depui CV-ul? Click aici.

Metro Cash & Carry angajează pentru o perioadă determinată în Bucureşti un angajat pe funcţia generalist resurse umane, care trebuie să aibă experienţă de doi ani în administrarea dosarelor de personal, experienţă de un an în proiecte de recrutare, să deţină un atestat inspector resurse umane şi să fie comunicativ, flexibil şi loiali. Pentru mai multe detalii, click aici.

Pentru magazinul din Baia Mare, Metro caută un adjunct şef la raionul de produse alimentare proaspete. Pentru această poziţie trebuie să ai cunoştinţe de limba engleză, capacitate de comunicare, cunoştinţe operare MS Office şi abilităţi de conducere şi coordonare. Pentru detailii, click aici.

Pentru magazinele din Ploieşti şi Baia Mare se caută patru lucrători comerciali pentru o perioadă determinată, care să aibă experienţă în comerţ, orientare către cerinţele pieţei şi ale clientului, cunoştinţe operare MS Office şi abilităţi de comunicare. Crezi că te califici? Atunci click aici.

Două poziţii sunt libere la magazinele din Baia Mare şi Satu Mare. Metro caută doi specialişti junior clienţi revânzători. Candidatul ideal trebuie să fie orientat către cerinţele pieţei şi ale clientului, să aibă capacitate de comunicare, spirit organizatoric, dinamism şi spirit de iniţiativă şi să fie disponibil imediat pentru activitatea operativă (de teren). Pentru depunerea CV-ului, click aici.

Kaufland

Pentru magazinul din Timişoara, Kaufland caută un şef la raionul de mărfuri alimentare. Candidatul ideal trebuie să aibă studii medii, experienţă relevantă în domeniu, abilitaţi de coordonare, motivare şi control a unei echipe, cunoştinţe operare calculator şi disponibilitate pentru program de lucru flexibil. Pentru detalii, click aici.

Retailerul mai caută şi directori de magazin în oraşele Adjud, Bacău, Focşani, Oneşti, Tecuci. Pentru a depune CV-ul trebuie să ai experienţă în domeniul comerţului cu amănuntul de cel puţin doi ani, bune calităţi de coordonare, motivare şi control a unei echipe dinamice, disponibilitate la o activitate de pionierat şi performanţe peste medie, cunoştinţele de limba germană şi/sau engleză reprezintă un avantaj, bune cunoştinţe de operare calculator (MS Office) şi să fi dispus la relocare. Pentru detalii, click aici.

Zece posturi de casier sunt libere în magazinele din Fălticeni, Paşcani şi Rădauţi. Candidatele ideale trebuie să aibă studii medii, să fie zâmbitoare, politicoase şi amabile. Pentru depunerea CV-ului, click aici. Tot pentru magazinele din aceste oraşe se caută şi zece lucrători comerciali. Pentru detalii, click aici.

Pentru oraşul Bucureşti, Kaufland caută un şef al departamentului administrări imobiliare. Ca să aplici trebuie să ai studii universitare, în domeniul economic sau juridic, să ai experienţă în domeniul managementului imobiliar şi experienţă într-o funcţie de conducere de cel puţin trei ani. Pentru mai multe detalii, click aici.

De asemenea, retailerul mai caută şi cinci coordonatori teritoriali în oraşele Carei, Deva, Fălticeni, Sighetu Marmaţiei, Tîrgu Mureş, Călăraşi, Galaţi, Sebeş, Tulcea şi Zalău, pentru distribuţie presă, posturi care sunt part-time. Candidaţii trebuie să aibă disponibilitate pentru munca de teren, să lucreze 10 ore /săptămână. Pentru mai multe detalii, click aici

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Autostrada Sebeș – Turda: S-a deschis lotul 2. Se circulă pe toți cei 70 de kilometri ai A10 VIDEO
Autostrada Sebeș – Turda: S-a deschis lotul 2. Se circulă pe toți cei 70 de kilometri ai A10 VIDEO
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis marți, 30 noiembrie, că s-a deschis circulația ...
CNSU a aprobat repatrierea a 72 de cetățeni români din Maroc. Un avion TAROM va efectua zborul de repatriere
CNSU a aprobat repatrierea a 72 de cetățeni români din Maroc. Un avion TAROM va efectua zborul de repatriere
O şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a avut loc marţi pe tema repatrierii unor cetăţeni ...
Încrederea investitorilor imobiliari în performanţa sectorului în 2022 este mai puternică decât în urmă cu un an – sondaj PwC
Încrederea investitorilor imobiliari în performanţa sectorului în 2022 este mai puternică decât în urmă cu un an ...
Încrederea investitorilor imobiliari în performanţa sectorului în 2022 este mai puternică decât în urmă cu un an ...